Nicole Kidman ni velika londonska hladnoća i vjetar nisu spriječili da crvenim tepihom 70. dodjele nagrada BAFTA prošeće u izrazito otvorenoj haljini. Lice i ruke glumice zacrvenjeli su se zbog vrlo niske temperature, ali 49-godišnja oskarkovka sve je hrabro izdržala

Glumica Nicole Kidman itekako se pobrinula da ostane zapamćena na dodjeli nagrada BAFTA održanoj sinoć u Londonu. Odjenula je usku haljina iz kolekcije Armani Privé na kojoj se isticao vrlo duboki dekolte, dok je donji dio pratio liniju tijela te se kasnije širio.

Nicole Kidman ni velika londonska hladnoća i vjetar nisu spriječili da crvenim tepihom 70. dodjele nagrada BAFTA prošeće u izrazito otvorenoj Armani haljini

Oskarovka je otkrila da se njenim kćerima Faith i Sunday haljina nije svidjela jer su mislile da je nepristojna i preotvorena, odnosno da je dekolte predubok.

Moje kćeri više me vole vidjeti u haljinima u kojima izgledam poput princeze iz bajke, izjavila je Nicole na crvenom tepihu dodjele nagrada BAFTA, poznatih i kao britanski Oscari. Riječi njenih djevojčica Nicole su možda odjekivale u glavi kada je shvatila da je razgolićena kreacija možda bila previše za veliku londonsku hladnoću. Pogledajte i 8 dokaza da štikle na crvenom tepihu nemaju milosti.

Da 49-godišnja glumica osjeća posljedice niskih temperatura bila je vidljivo na njenom licu i rukama koje su se zacrvenjele. Kada se Kidman uputila na zabavu nakon dodjele, odlučila je da se neće više mučiti te je odjenula kaputić od crnoga baršuna, istog materijala kao i donji dio haljine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju