Među poznatim damama koje su se pojavile na 95. dodjeli filmske nagrade Oscar bila je i Nicole Kidman. Slavna 55-godišnja oskarovka već dugo nosi titulu jedne od kraljica crvenog tepiha, a koju je ovaj put opravdala na tepihu boje šampanjca.

Galerija Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2017. u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2018. u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2022. u haljini modne kuće Armani +3 Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani

Zakoračila je pred fotografe okupljene u losanđeleskom teatru Dolby u senzacionalnoj haljini s potpisom modne kuće Armani.

Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani (Foto: Afp)

U posljednja tri pojavljivanja na dodjeli najprestižnije filmske nagrade upravo je Armaniju poklonila povjerenje, a prošlogodišnja svjetloplava haljina s istaknutim peplum detaljem mnogima se nije svidjela bez obzira na to što su je modni kritičari pohvalili.

Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2022. u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2022. u haljini modne kuće Armani (Foto: Guliver Images)

S druge strane, korisnici društvenih mreža ne prestaju hvaliti ovogodišnje izdanje. Šljokičasta toaleta u crnoj boji s prorezom i jednim dugačkim rukavom pristajala joj je kao salivena.

Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani (Foto: Afp)

Armanijeva kreacija ukrašena je s raskošnim aplikacijama u obliku cvijeta, ali čak su i ti voluminozni dodaci pali u drugi plan zbog vrlo visokog proreza.

Nicole je ovu istovremeno elegantnu i senzualnu haljinu nosila vrlo samouvjereno, a koliko je dobro izgledala, potvrđuje i činjenica da zaljubljeni Keith Urban jednostavno nije mogao skinuti pogled s nje. 

Keith Urban i Nicole Kidman na 95. dodjeli Oscara Keith Urban i Nicole Kidman na 95. dodjeli Oscara (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju