Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban bili su domaćini novogodišnjeg dočeka koji su organizirali u svom luksuznom penthouseu u sjevernom Sydneyju.

Galerija Nicole Kidman Izdanje Nicole Kidman za doček Nove godine - 4 Izdanje Nicole Kidman za doček Nove godine - 3 +4 Izdanje Nicole Kidman za doček Nove godine - 2

Glumica i glazbenik ugostili su bliske prijatelje i s njima su dobro raspoloženi dočekali novu 2023. godinu.

Oskarovka je u novu godinu zakoračila u svjetlucavoj mini haljini u kojoj su se istaknule njezine duge noge. Haljinu kratkih rukava mint zelene boje posebnom je učinilo perje kojim su ukrašeni rubovi rukava i donji rub haljine.

Glumica je kovrčavu kosu skupila u elegantnu punđu, a kombinaciju je upotpunila naušnicama.

Izdanje Nicole Kidman za doček Nove godine - 4 Izdanje Nicole Kidman za doček Nove godine - 4 (Foto: Profimedia)

Inače, Nicole je u više navrata pokazala da voli perje kao dodatak haljinama.

U travnju prošle godine na premijeru povijesnog filma "The Northman" stigla je u dugoj haljini modne kuće Prada, ukrašenoj svjetlucavim detaljima na donjem dijelu i ružičastim perjem na ramenima.

Na premijeri povijesnog filma The Northman Na premijeri povijesnog filma The Northman (Foto: Profimedia)

Na dodjeli nagrada ARIA 2018. godine pojavila se u kreaciji modne kuće Oscar De La Renta. Gornji dio satenskog kombinezona bio je prekriven perjem.

U kombinezonu modne kuće Oscar De La Renta U kombinezonu modne kuće Oscar De La Renta (Foto: Profimedia)

Perjem, i to paunovim, bila je ukrašena haljina u kojoj je sudjelovala na dodjeli Zlatnih globusa 2005. godine. Radi se o plavozelenoj kreaciji modne kuće Gucci.

Nicole Kidman: Crna haljina savršena za prigode u kojima se želite istaknuti Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue Elegantna Nicole Kidman u haljini otvorenih leđa na zabavi magazina Vogue Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue +2 Christina Centenera, nova izvršna urednica australskog Voguea

Spomenuta izdanja možete pogledati i u galeriji na početku teksta.

Na dodjeli Zlatnih Globusa 2005. godine Na dodjeli Zlatnih Globusa 2005. godine (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju