Sunčani Šibenik pun je ljudi, a osim morem, suncem i prirodnim ljepotama, Krešimirov grad osvaja i street style ljepoticama koje ga čine još ljepšim i privlačnijim. A zbog jedne zgodne dame šibenske ulice učinile su se poput pariških kojima hodaju neke od najbolje odjevenih žena svijeta.

Galerija Mango, 99,90 kn H&M, 296 kn Dorothy Perkins, 128 kn +0 Topshop, 111 kn  

Kako u Šibeniku nositi ležerni šik stil po kojem su Parižanke prepoznatljive u svijetu, pokazala je lijepa mlada žena koja je privukla pažnju prolazeći suncem okupanim središtem Krešimirova grada.

Jednostavne, a opet tako fine smeđe sandale, trendi okrugla torbica-ceker te velike sunčane naočale bile su dovoljne da zaokruži svoj neodoljivi street style koji bi osvojio i vrlo modno osviještene Parižanke.

Slatku košuljicu crne boje sa sitnim zelenim uzorkom svezanu oko struka kombinirala je uz svjetloplave traperice širih nogavica i dužine do sredine listova. Jednostavne, a opet tako fine smeđe sandale, trendi okrugla torbica-ceker te velike sunčane naočale bile su dovoljne da zaokruži svoj neodoljivi street style koji bi osvojio i vrlo modno osviještene Parižanke poznate po velikoj posvećenosti vlastitom stilu odijevanja i nepogrešivom njegovanju ležerne elegancije. To su žene istančana modnog ukusa koje nikada ne pristaju na bilo što kada je moda u pitanju.



I svojom ženstvenom mladenačkom frizurom i nježnim crtama lica ova šibenska lipotica podsjetila nas je na sanjivu i nježnu ljepotu stanovnica Pariza.

Inspirirani stilom šik dame iz Šibenika u trgovinama smo pronašli modne komade s kojima možete složiti sličan look, a što smo izabrali provjerite u fotogaleriji. Na istom mjestu pogledajte i street style izbor drugih žena i djevojaka koje prolaze Šibenikom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju