Iako joj je trebalo vremena da prebrodi krizu nakon prekida dugogodišnje veze , Jennifer Garner danas izgleda bolje no ikada. Lijepa glumica pojavila se na predstavljanju filma 'Miracle From Haven', u nikad seksepilnijem izdanju


Iako joj je trebalo gotovo pola godine da iza sebe ostavi gorki okus neuspjelog braka s Ben Affleckom, Jennifer Garner danas izgleda bolje no ikad.

Glumica se pojavila na predstavljanju filma 'Miracle From Haven', u kojem tumači glavnu ulogu te je zablistala punim sjajem i dokazala kako prekid loše veze itekako može preporoditi ženu.

Jennifer za ovu priliku odabrala vrlo jednostavan stajling koji je njezin seksepil doveo do vrhunca. Uska, tamno plava haljina naglašenog dekoltea i visokog proreza na bedru stopila se s vitkom linijom lijepe glumice, a elegantan detalj bile su crne salonke i klasični strukirani sako do ispod bokova.

Jennifer je raspustila kosu u jednostavnu frizuru na stranu, ukrašenu elegantnim kovrčama, te je širokim osmijehom na licu pozdravila sve prisutne.

U galeriji pogledajte fotografije Jennifer Garner nakon rastave braka.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju