Da ljubav cvjeta s petnaest godina mlađom odvjetnicom Amal Alamuddin i nakon romantičnog vjenčanja u Italiji, dokazuju i najnovije fotografije iz New Yorka. Fotografi su uhvatili holivudskog zavodnika u laskavom izdanju: u odijelu crne boje nikad nije izgledao bolje


George Clooney
utjelovljuje onu mudru izjavu o muškarcima koji su poput dobrog vina, s godinama sve slasniji. Iako je zagazio u peto desetljeće života, izvrsno se nosi sa svojim godinama.

Na veliku žalost brojnih obožavateljica diljem svijeta, brak mu odlično 'stoji'. Vidno odmoren, preplanuo i s velikim osmijehom na licu George nije nikad izgledao bolje.

Preplanuli ten kojeg je stekao tijekom vjenčanja i medenog mjeseca u Italiji bila je odlična podloga sa savršeno krojeno odijelo crne boje te elegantne cipele. Cijelu kombinaciju George je podigao sunčanim naočalama s crvenim staklima, ali i s jednim detaljem kojim je istaknuo ljubav prema svojoj supruzi Amal.

Riječ je o vjenčanom prstenu kojeg je George položajem ruku ponosno isticao ispred okupljenih fotografa.

George Clooney stigao je u New York kako bi promovirao svoj novi projekt na Comic Conu – znanstveno fantastični film Tommorowland redatelja i scenarista Brada Birda u kojem glumi neuspješnog tehnološkog inovatora.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju