U sezoni kupanja uvijek se spominje i ono famozno bikini tijelo. Svi se na plaži u kupaćim kostimima žele pokazati u što boljem svjetlu, a o tome koliko je imati bikini tijelo zapravo važno porazgovarali smo s pjevačicom Ninom Badrić

I naša glazbena diva Nina Badrić ima svoje uzore među slavnima. I to ne samo kada je o pjevanju riječ, nego i izgledu. S dolaskom sezone skidanja u kupaće kostime Nina nam je otkrila zbog čega se nijedna žena ne bi smjela opterećivati time ima li 'bikini tijelo' te kojim se slavnim ženama s oblinama ona najviše divi.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on


'Divno je vidjeti lijepa tijela i muška i ženska na plažama, odnosno divno je vidjeti osobu koja je njegovana i koja drži do sebe. To ne znači nužno estetske kriterije koji nas u zadnjih 10 godina bombardiraju sa svih strana, da je nužno imati 52 kilograma da bi to bilo estetski lijepo', ističe Nina pa nastavlja:

'Ljepota je u različitosti i da nije tako Monica Bellucci nikada ne bi bila ideal ljepote. Monica ne nosi idealan konfekcijski broj i da ljepota nije u različitosti ne znam kako bi uopće uspjela u svom poslu. Poslije Sophije Loren, Monica Bellucci najveći je seks simbol među ženama iznad 50 godina.

 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Tu su i Eva Mendes i Jennifer Lopez koja je svoje 'nedostatke', poput velike stražnjice, jasno i hrabra pokazala i rekla 'Ovo sam ja, jedna Latina, neidealno građena, ali što me briga, imam tako lijepo lice da me boli moja stražnjica', sa smiješkom kaže Nina.

Što nam je Nina Badrić ispričala o nametnutim idealima ljepote i ženama kojima se divi pogledajte u videu, a prije toga poslušajte što nam je duhovita pjevačica odgovorila na pitanje - što je važnije od bikini tijela?

 


U igri darivanja dvije čitateljice mogu osvojiti CD s kompilacijom hitova Nine Badrić 'Nina najdraži...' koje daruje Aquarius Records. Odgovorite na pitanje te odgovor zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) pošaljite na adresu zadovoljna@novatv.hr. Imena dobitnica objavit ćemo 6. srpnja.

Pitanje glasi:

Koja 2 velika seks simbola iznad 50 godina Nina Badrić ističe kao žene kojima se divi?

Sretno!

A sretne dobitnice su: Andrea Reljac i Ivona Gučić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju