Mnogi građani prošlu su večer proveli uz hitove najvećih hrvatskih zvijezda te ujedno doprinijeli blagdanskom i humanitarnom ozračju stvorenom zahvaljujući Zakladi Ana Rukavina i Novoj TV. Tradicionalni 16. božićni koncert "Želim život" ponovo je ujedinio cijelu Hrvatsku.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić na koncertu Želim život - 13 Nina Badrić na koncertu Želim život - 12 +2 Nina Badrić u haljini domaćeg brenda Krie Design na koncertu Želim život

Tijekom emitiranja glazbenog događaja na programu Nove TV i online platformama Nove TV, građani su svojim pozivima prikupili 935.960 kuna, a donacijama putem KEKS Pay aplikacije 82.404,33 kune za daljnji rad Zaklade. Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec uveličali su plemenitu akciju te potakli gledatelje da putem humanitarnog broja 060 9000 doniraju po 5 kuna (plus PDV).

Božićni koncert vrhunac je hvalevrijedne akcije "Želim život" kojom se nastavlja rad na prikupljanju sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te na stručnom usavršavanju mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Sinoćnji koncert poklon je građanima Hrvatske, a ujedno i zahvala svima koji su podržali i doprinijeli dobrotvornim aktivnostima Zaklade uz prisjećanje na prerani odlazak Ane Rukavine, mlade novinarke čije ime Zaklada nosi.

Nina Badrić u haljini domaćeg brenda Krie Design na koncertu Želim život Nina Badrić u haljini domaćeg brenda Krie Design na koncertu Želim život (Foto: Nova TV)

Ove godine obilježavamo 15 godina otkako je Ana ujedinila cijelu Hrvatsku svojom željom za životom i životima onih koji su se tada borili zajedno s njom. Svaka i najmanja donacija, puno nam znači jer znamo da se nalazimo u teškom periodu, te smo beskrajno zahvalni što su nam ljudi i ove godine poklonili svoje povjerenje jer znaju i vjeruju da ćemo sredstva preusmjeriti na one kojima je naša pomoć potrebna i zato im još jednom od srca velika hvala, poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Slika nije dostupna Marija Rukavina: Tri životna savjeta koja pomažu i kada je najteže

Na koncertu Želim život nastupila je i Nina Badrić koja je za ovu posebnu priliku odabrala elegantnu haljinu domaćeg brenda Krie Design. Prelijepa dugačka haljina sirena kroja u boji leda ima voluminozne rukave, a njezin kroja stvara još ljepšu figuru pješčanog sata. Haljina je na predjelu struka drapirana, a takvi nabori laskaju ženskoj figuri za još bolji dojam.

U kreaciji s potpisom dizajnerice Kristine Burje, Nina Badrić zaista je zablistala, a nema sumnje da bi pjevačica u ovoj svečanoj haljini mogla i na holivudski crveni tepih.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju