Nina Badrić ima radno ljeto koje provodi nastupajući po Jadranskoj obali. Svratila je i na Lošinj, gdje se fotografirala u sklopu hotela Bellevue.

Galerija Mini karirane haljine iz hrvatskih trgovina - 4 Mini karirane haljine iz hrvatskih trgovina - 3 Mini karirane haljine iz hrvatskih trgovina - 2 +0 Mango, 49,90 kn (na sniženju)
Sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je pravu ljetnu kombinaciju za večernje izlaske s ovog hrvatskog otoka sastavljenu od bijelo-crne mini haljine koja savršeno stoji na njezinoj preplanuloj koži.

Asimetričnu mini haljinu sparila je s otvorenim sandalama vrlo visokih potpetica koje su dodatno produžile cijelu figuru, a kombinaciju je zaokružila jednostavnom frizurom i licem s minimalno šminke.

Prelijepa si i Haljina je mrak samo su neki od superlativa kojima su obožavatelji počastili hrvatsku pjevačicu na toj društvenoj mreži, a jednog korisnika toliko se dojmila cijela kombinacija da ju je odlučio zaprositi u komentarima na Instagramu.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Nina, prosim te, udaj se za mene, napisao je korisnik po imenu rasta3404, koji se ponudio i da kuha, pegle i pere suđe za hrvatsku divu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela mini kariranih haljina za ljetne izlaske po uzoru na Ninu Badrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju