Nina Badrić hrvatsku obalu kratko je zamijenila crnogorskom. Naša glazbena diva otputovala je u Pržno, malo ribarsko mjesto u općini Budva. Posjetila je i konobu Langust te napisala kako joj je upravo to jedno od najdražih mjesta na kojima se uvijek osjeća kao kod kuće.

Pronašla je vremena i za klasične ljetne radosti, poput uživancije u moru i kupanju, ali i malo fotografiranja. Bila bi prava šteta ne iskoristiti zalazak sunca i predivnu kulisu koju u tom trenutku stvara Majka Priroda.

Tako je i lijepa Nina iskoristila taj trenutak za poziranje na plaži, a fotografiju je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Za guštanje u morskom plavetnilu Nina je ovaj put odabrala jednodijelni kupaći kostim.

Ovakav model posebno bi se mogao svidjeti ženama koje na plaži vole malo zakamuflirati područje trbuščića. Naime, zahvaljujući naborima, mašni na vezanje i krupnom uzorku, upravo je ovakav model savršen ako želite postići taj efekt.

Modni znalci kažu kako su, očekivano, jednodijelni kupaći kostimi idealan odabir za to, posebice ako na predjelu trbuha imaju nabore, mašne, kopče ili druge slične ušivene detalje.

Kada su u pitanju uzorci, uz modele s okomitim prugama, koji vizualno stanjuju i izdužuju figuru, kupaći kostimi s krupnim i šarenim uzorkom također su dobar odabir jer se trbuščić jednostavno izgubi ispod efektnog materijala.

C&A, 225 kn Kupaći kostimi s krupnim uzorkom i detaljima na trbuhu idealni su za kamuflažu (C&A, 225 kn) (Foto: C&A)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju