Nina Badrić uvijek privlači pozornost svojim odjevnim kombinacijama, a nadahnuće za modne igre rado dijeli na svojim društvenim mrežama.

Galerija Nina Badrić Ego sandale, 135 kn Fashion Nova sandale, 223 kn +2 Stradivarius, 249,90 kn

Na Instagramu je nedavno podijelila i vrlo upečatljivu street style kombinaciju kojom su dominirale jarke boje, lepršavi krojevi i sandale-neboderke, u kojima je nemoguće ostati nezamijećen.

Nina Badrić na fotografijama je pozirala u ljubičastoj haljini mini kroja s tri-četvrt rukavima i dubokim dekolteom, koju je sparila s najlonkama u dominantnoj boji fuksije, a koje su naglasile njezine ženstvene adute.

Izdanje je zaokružila trendovskim parom cipela, odnosno sandalama-neboderkama. Ne samo da je odabrala upečatljivu obuću u bijeloj boji već i sandale s vrtoglavom blok-potpeticom i platformama koje je nemoguće ignorirati.

Hrvatska pjevačica dobila je mnoštvo komplimenata za proljetni look od svojih obožavatelja na Instagramu. Odlična kombinacija, Wow, top i prezgodna samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Nina Badrić Baš, baš divna! Lepršava haljina Nine Badrić koju bismo rado imale u ormaru

Obuća s platformama vratila se u modu na velika vrata. Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela bijelih sandala s platformom po uzoru na Ninu Badrić.

 

Asos sandale, 285 kn Asos sandale, 285 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju