Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a na Instagramu rado dijeli svoje izdanja ispred te iza scene. Trenutačno se nalazi u Beogradu, gdje svoje obožavatelje oduševljava jednostavnim, ali efektnim odabirima.

Galerija Sandale s visokom potpeticom iz trgovina 2019. - 4 Sandale s visokom potpeticom iz trgovina 2019. - 5 Sandale s visokom potpeticom iz trgovina 2019. - 2 +1 Bershka, 279,90 kn

Na Instagramu je zablistala u crnim hlačama sa blještavim aplikacijama i rasporima na prednjoj strani nogavice koje je sparila s crnim korzetom te strukiranim sakoom. U prvi pogled upadale su pak štikle.

Zara odijelo - 2 Nina Badrić: Sako za 599 kuna koji izgleda najbolje kad se nosi bez grudnjaka

Hrvatska pjevačica velika je ljubiteljica štikli, a za ovo izdanje odabrala je osebujan par Saint Laurentovih sandala otvorenih prsta te s potpeticom od 12,5 centimetara. Riječ je o crno-zlatnom modelu s nešto debljom potpeticom u kojima je lakše održavati ravnotežu nego s klasičnom štiklom. Sandale s visokom potpeticom iz trgovina 2019. - 4 Ovaj model Saint Laurent štikli je rasprodan (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Istovremeno te cipele od baršuna i kože produžuju cijelu figuru, a posebno noge, zbog čega ih žene obožavaju. Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko sandala s visokom potpeticom po uzoru na Ninu Badrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju