Među brojnim poznatim licima druge večeri BIPA Fashion.hr-a, posebnu je pažnju plijenila Nina Badrić. Lijepa hrvatska pjevačica i trendeseterica zasjala je u ženstvenoj kombinaciji Envy Rooma u kojoj je glavnu ulogu 'igrala' cvjetna suknja visokog struka


Nina Badrić
velika je ljubiteljica hrvatskog brenda Envy Room, pa je u modnoj kombinaciji s njihovim potpisom pogledala novu kolekciju za proljeće / ljeto 2015., koja je prikazana na Zagrebačkom velesajmu u sklopu druge večeri BIPA Fashion.hr-a.

Lijepa Nina zasjala je u dugoj cvjetnoj suknji visokog struka s dugim šlepom, koja je odavala glamurozni duh nekadašnjih holivudskih diva, a koju je kombinirala uz crnu dolčevitu i odgovarajući pismo torbicu. Duljina suknje većinu je vremena skrivala njene šik štikle s remenčićima.

Inspiracija za ovu kolekciju Envy Rooma je mnogo, od glamurozno holivudskih diva, pin up-a, kraljica retro mode Dite Von Teese i Ulyane Sergeenko do viktorijanskog doba

Ženstvenost kao okosnica svake eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada. Otvoreno koketiranje sa seksipilom koje istovremeno niti malo ne umanjuje romantičnu crtu, koja se proteže u svakoj njihovoj kolekciji, ublaženo je blago konzervativnim krojevima haljina izrađenim od delikatne čipke koja je najčešće ručno dorađena perjem i perlicama.

Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, a gornji dijelovi su uglavnom zatvoreni do grla uokvirenog samo bijelom kragnicom.

Asocijacija je, tvrde dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, mnogo, od glamurozno holivudskih diva, pin up-a, kraljica retro mode Dite Von Teese i Ulyane Sergeenko do viktorijanskog doba, a zajedno stvaraju šarmantnu kohezivnu cjelinu.

Crna boja vodi glavnu riječ u ovoj kolekciji ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto-zelene i tamno-plave daju svježinu i poletnost.

Osim haljina u kolekciji su zastupljeni već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni izrađeni od čipke, viskoze i tila kao i od šarenog, lepršavog muslina i organze. Topovi krojeni kao sako, košulje puf rukava i hlače cigar kroja su također dio nove kolekcije, a na samom kraju revije publiku su oduševile neizostavne eNVy room vjenčanice.

U našoj fotogaleriji pogledajte prijedloge Envy Rooma za proljeće / ljeto 2015.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju