Naša glazbena diva Nina Badrić proslavila je 50. rođendan. Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji rođenda je 4. srpnja 1972. godine u Zagrebu. Iako je Jelsa na otoku Hvaru već godinama njezina ljetna destinacija, za proslavu okruglog rođendana ipak je odabrala svoj rodni grad.

Galerija Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa Sandale Fibionabi Manola Blahnika +1 Nina Badrić proslavila je 50. rođendan u restoranu Bistro Apetit

Svoju obitelj i prijatelje okupila je u zagrebačkom restoranu Bistro Apetit. Naravno, za ovako lijepu i važnu prigodu osmislila je i sjajan stajling u kojem je glavna zvijezda bila haljina srpskog brenda Mihano Momosa iza kojeg stoji dizajner Mihailo Anušić.

Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Nina je odabrala model iz njegove bridal kolekcije za 2022. godinu koja je ujedno i slavljenička kolekcija kojom se obilježava 10 godina brenda. Dizajner je odlučio kako će upravo vjenčanice dominirati kolekcijom jer su one, kako sam kaže, najviši oblik luksuznog udovoljavanja samom sebi.

Uska bijela haljina mini kroja ukrašena je predimenzioniranom aplikacijom u obliku cvijeta koji simbolizira vječnu evoluciju, ustrajnost i rast.

Nina je haljinu kombinirala s natikačama slavnog Manola Blahnika. U moru njegovih efektnih modela, za sebe je odabrala onaj pod nazivom Fibionabi.

Sandale Fibionabi Manola Blahnika Sandale Fibionabi Manola Blahnika (Foto: Manolo Blahnik)

Natikače s potpeticom od 10,5 centimetara imaju potplat u bež boji i dva široka remena napravljena od PVC-a, a ukrašene su blještavom kristalnom kopčom ovalnog oblika.

Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju