Pjevačica Nina Badrić odradila je nastup u Zrenjaninu, a i ovaj put se pobrinula da na pozornicu izađe u odličnom modnom izdanju.

Galerija Nina Badrić Štikle modne kuće Aquazzura Nina Badrić u travnju ove godine +1 Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023.

Odlučila se za kombinaciju koja nas je podsjetila da je pred nama slavljenički period godine ispunjen zabavama, druženjima, dočecima... i šljokicama.

Pjevačica je za nastup odjenula šljokičasto odijelo u ljubičastoj boji sastavljeno od sakoa i hlača.

Efektno odijelo koje ne prolazi neprimijećeno uparila je sa svojim omiljenim štiklama koje s razlogom često bira za nastupe. Radi se o ružičastim štiklama koje su ukrašene svjetlucavim srebrnim detaljima, a koje su dio ponude modne kuće Aquazzura.

Štikle modne kuće Aquazzura Štikle modne kuće Aquazzura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Štikle s otvorenom petom ukrašene su kristalićima i jedan su od onih modela u koje se lako zaljubiti. Svidjele su se i Nininim pratiteljima pa su u jednom od oduševljenih komentara opisane kao "božanstvene cipelice".

Nina Badrić u haljini od 29,95 eura koja ističe ženstvene adute Nina Badrić uvijek privlači poglede svojim modnim odabirima Zara haljina, 29,95 eura Zara haljina +0 Zara haljina

Glamurozna kuća u Koprivnici u kojoj je soba samo za štikle i odjeću glavna zvijezda Marija Kuzmić Frančić iz Koprivnice uživa u svom glamurozno uređenom domu Marija Kuzmić Frančić iz Koprivnice uživa u svom glamurozno uređenom domu - 20 Marija Kuzmić Frančić iz Koprivnice uživa u svom glamurozno uređenom domu - 18 +21 Marija Kuzmić Frančić iz Koprivnice uživa u svom glamurozno uređenom domu - 19

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju