očetak ljetne turističke sezone preuređeni Bluesun hotel Maestral u Brelima obilježio je velikom proslavom na kojoj su se okupile i brojne poznate osobe s hrvatske scene.

Galerija Nina Badrić u predivnoj žutoj toaleti Nina Badrić u društvu Pedra Soltza i Iris Cekuš Nina Badrić +4 Nina Badrić

Među uzvanicima je bila i naša glazbena diva Nina Badrić koja je na proslavi održala koncert i oduševila sve prisutne svojim nastupom.

Lijepa Nina uvijek plijeni pažnju i svojim modnim odabirom, a ovaj put je odabrala odjevnu kombinaciju koja je uistinu pravi mamac za poglede modnih sladokusaca.

Nina Badrić u predivnoj žutoj toaleti Nina Badrić u predivnoj žutoj toaleti (Foto: PR/John Pavlish)

Nosila je dugačku večernju toaletu u jarkoj nijansi žute boje koja je zahvaljujući predimenzioniranim voluminoznim rukavima dodatno dobila na efektnosti.

Puf-rukavi i dalje su vrlo poželjan detalj na odjevnim komadima, pogotovo kada su u pitanju haljine za svečane ili glamurozne prigode. Isto vrijedi i za žutu boju koja je, primjerice, jedna od najefektnijih boja koje viđamo na glamuroznim događanjima diljem svijeta koja okupljaju svjetske zvijezde.

Nina Badrić Nina Badrić (Foto: PR/John Pavlish)

Ima nešto vrlo upečatljivo u kontrastu koji nastaje kada se žuta haljina nađe na crvenom tepihu, a dokaz za to su neka od najposebnijih modnih izdanja slavnih dama.

Žuta haljina dizajnerice Vere Wang u kojoj je glumica Michelle Williams došla na 78. dodjelu Oscara 2006. godine smatra se jednom od najboljih u povijesti ove dodjele.

Michelle Williams na Oscarima 2006. Michelle Williams na Oscarima 2006. (Foto: Guliver Images)

Godinu dana kasnije, Angelina Jolie osvojila je kansku promenadu u žutoj haljini Emanuela Ungara.

Angelina Jolie u Cannesu 2007. Angelina Jolie u Cannesu 2007. (Foto: Guliver Images)

I naravno, tko bi zaboravio spektakularnu haljinu kineske dizajnerice Guo Pei u kojoj je Rihanna 2015. godina pokorila Met Galu.

Rihanna na Met Gali 2015. Rihanna na Met Gali 2015. (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju