Iako obično preferira klasične krojeve haljina s daškom elegantne sofisticiranosti, Nina Badrić ponekad voli iznenaditi svojim modnim izborom. Svoju razigraniju stranu pokazala je nedavno i na vlastitom Instagram profilu

Nina Badrić podijelila je na svojem Instagram profilu vlastitu fotografiju u nesvakidašnjoj haljini. Riječ je o predimenzioniranom modelu s potpisom splitskog brenda Kaviy Couture iza kojeg stoji Vini Gvozdanović, a koji se temelji na etno motivima.

Splitski brend odjeće i modnih dodatka Kaviy Couture obuhvaća i neke etno motive koji se mogu naći na narodnim nošnjama.

Ninina haljina ručno je izrađena, napravljena je od prirodnih materijala te ukrašena plavim i crvenim motivima koji se inače mogu naći na narodnim nošnjama iz različitih krajeva Hrvatske.

Hrvatska pjevačica sparila je ovu osebujnu haljinu sa štiklama ‘Bobbi Twist’ dizajnerice Sophije Webster, a u manje od jednoga dana dobila oko 1.700 lajkova te brojne pozitivne komentare.

'Diva nad divama anđeoskog glasa i stasa,' samo je jedan od takvih pohvala na ovoj društvenoj mreži kojima obožavatelji redovito obasipaju hrvatsku pjevačicu.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on


U nastavku pogledajte još neke etno komade Kaviy Couturea.

 

A photo posted by KAVIY COUTURE (@kaviy_couture) on

 

A photo posted by KAVIY COUTURE (@kaviy_couture) on

 

A photo posted by KAVIY COUTURE (@kaviy_couture) on

 

A photo posted by KAVIY COUTURE(@kaviy_couture) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju