Nivea je predstavila najnoviju inovaciju, revolucionarni KeraDetect sustav za obnavljanje kose. Riječ je o proizvodima koji obnavljaju kosu točno na mjestima na kojima je oštećena, dok je istovremeno štite i čine mekom. Posebna gošća na predstavljanju u showroomu Poppy u Zagrebu bila je stručnjakinja za kosu Marion Detert iz odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf

Nivea je predstavila svoj revolucionarni KeraDetect sustav za obnavljanje kose, jedinstvenu kombinaciju triju komplementarnih aktivnih tvari: Repair Active, pantenola i peptida koji obnavlja strukturu vlasi iznutra na mjestima gdje postoje oštećenja, štiti kosu te ju čini mekom i glatkom na dodir.

Nivea KeraDetect obnavlja strukturu vlasi iznutra na mjestima gdje postoje oštećenja, štiti kosu te ju čini mekom i glatkom na dodir

'Nivea je ovu godinu posvetila njezi kose, jednom od glavnih ženskih aduta. Kako bi kosa bila lijepa i zdrava, potrebno ju je pravilno njegovati, a upravo je Nivea inovativnim KeraDetect sustavom napravila presedan u njezi kose. KeraDetecet sustav sadrži pozitivno naelektrizirane molekule koje privlače negativno naelektrizirane dijelove kose te ju tako obnavljaju točno na mjestima na kojima je oštećena, dok je istovremeno štite i čine mekom.

Kako bismo olakšali svakodnevne izazove žena u njezi kose Nivea već godinama ulaže u inovacije i razvoj novih proizvoda te postavlja nove trendove u segmentu njege kose', rekla je Marion Detert iz Beiersdorfa.

Novi inovativni KeraDetect sustav dio je Repair&Targeted Care linije za obnavljanje suhe i oštećene kose koja je predstavljena prošle godine. Linija sadrži šampon i regenerator koji osim inovativnog sustava sadrži i njegujuću formulu s Nutri Essences: dragocjenim uljem makadamije i Euceritom. Novom formulom i sastojcima obogaćene su sve Nivea linije za njegu kose koje su osvanule i u novom ruhu - modernoj, atraktivnoj i praktičnoj ambalaži.

Da žene vjeruju Nivea inovacijama pokazali su sjajni rezultati testiranja Repair&Targeted Care šampona koje je predstavila Mateja Švađumović, brand menadžerica Beiersdorfa. Od ukupno 110 žena koje su sudjelovale u testiranju njih 97 posto bi preporučilo proizvod, a više od 90 posto ispitanica ima vrlo pozitivan opći dojam o proizvodu. Njih čak 99 posto smatra da im proizvod čini kosu zdravijom, a 82 posto da novi šampon obnavlja kosu upravo tamo gdje je to potrebno. 95 posto ispitanica misli da novi proizvod pruža vidljivu učinkovitost, a 96 posto kupilo bi ponovno šampon.

Nivea Repair & Targeted Care šampon
Šampon za njegu kose s inovativnim KeraDetect sustavom prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te vraća elastičnost kosi. Njegujuća formula koja sadrži Nutri Essences: dragocjeno ulje makadamije i Eucerit hidratizira suhu i oštećenu kosu, jača ju izvana i iznutra te ju štiti od lomljenja i ispucanih vrhova. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kuna

Nivea Repair & Targeted Care regenerator
Inovativni KeraDetect sustav prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te štiti kosu od lomljenja i ispucalih vrhova. Njegujuća formula koja sadrži Nutri Essences: dragocjeno ulje makadamije i Eucerit prodire dubinski u svaku vlas i obnavlja njezinu strukturu od korijena do vrhova. Za neodoljivo meku i glatku kosu te olakšano raščešljavanje. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 21,90 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju