Nivea je predstavila inovativnu Protect&Shave liniju za njegujuće brijanje za žene koja se sastoji od četiri proizvoda. Ženama pruža sigurno i učinkovito uklanjanje suvišnih dlačica te kožu lišenu svih iritacija

Nivea Protect&Shave linija sadrži četiri nova proizvoda - revolucionarni Protect&Shave brijač s pokretljivim zglobom, Protect&Shave gel za brijanje, Shower&Shave gel za tuširanje i After Shave losion za tijelo. Linija udovoljava zahtjevima i potrebama modernih žena te čuva i njeguje njihovu kožu prije, za vrijeme i nakon brijanja.

1. Nivea Protect&Shave brijač s pokretljivim zglobom
Inovativni pokretljivi zglob s 5 kvalitetnih oštrica elegantnog dizajna optimalno se prilagođava oblinama ženskog tijela, omogućavajući vrlo precizno i nježno uklanjanje suvišnih dlačica. Posebno ugrađeni jastučić za njegu s aloe verom i vitaminom E na koži stvara zaštitni sloj koji njeguje kožu i brijanje čini ugodnim. Ergonomska ručka osigurava sigurno klizanje brijača po koži i za vrijeme tuširanja. Cijena (3 komada) 56,50 kuna.

Nivea Protect&Shave linija za njegujuće brijanje sastoji se od četiri proizvoda. Ženama pruža sigurno i učinkovito uklanjanje suvišnih dlačica te kožu lišenu svih iritacija

2. Nivea Protect&Shave gel za brijanje
Kremasti gel s njegujućim vitaminom E i ekstraktima kamilice i magnolije stvara zaštitni sloj na koži te omogućava posebno temeljito i sigurno brijanje. Njegujuća formula štiti kožu od nadraživanja i čini ju glatkom. Cijena (200 ml) 33,50 kuna.

3. Nivea Shower&Shave gel za tuširanje i brijanje
Bogata formula s ekstraktom magnolije nježno čisti kožu i olakšava brijanje s izuzetno kremastom pjenom. Nježan miris savršeno nadopunjuje ovaj 2u1 proizvod - za dugotrajno njegovanu i svilenkasto meku kožu. Cijena (250 ml) 19,50 kuna.

4. Nivea After Shave losion za tijelo
Nemasna formula s njegujućim pantenolom trenutno umiruje svježe obrijanu kožu i pruža joj 24-satnu hidrataciju. Cijena (250 ml) 33,50 kuna.

 

KLJUČNI SASTOJCI NIVEA PROTECT&SHAVE LINIJE ZA NJEGUJUĆE BRIJANJE

1. Aloe vera

Ekstrakt dobiven iz lišća aloe vere bogat je vitaminima, mineralnim solima, aminokiselinama i enzimima. Prilikom nanošenja na kožu djeluje hidratantno i potiče obnavljanje stanica. Ovaj biljni gel ima gotovo potpuno identičnu pH-vrijednost kao ljudska koža i zbog toga ima tako snažno ljekovito djelovanje.

2. Ekstrakt magnolije

Odlikuje se antioksidativnim i protuupalnim djelovanjem te čini kožu svilenkasto glatkom.

3. Kamilica

Flavonoidi i eterična ulja kamilice umiruju kožu i štite je od iritacija te sprečavaju pojavu crvenila.

4. Pantenol
Poznat je i kao provitamin B5. Ima ključnu ulogu u stvaranju novih stanica kože i tijekom izmjene kožnih tvari te djeluje umirujuće i protuupalno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju