Nakon intenzivnog izlaganja kože suncu tijekom ljetnih mjeseci naša koža zahtjeva posebnu njegu i dubinsku hidratizaciju. U tome nam može pomoći kakao-maslac, visoko koncentriran prirodni hidratantni sastojak, bogat vitaminima i mineralima koji djeluju kao snažni antioksidansi. Kakao maslac prava je zvijezda među sastojcima za njegu kože zbog posebno visokog sadržaja vitamina E koji pomaže koži da dulje zadrži zalihe vlage kako bi koža ostala glatka i blistava tijekom cijelog dana.

Nivea predstavlja NIVEA Cocoa mlijeko za tijelo obogaćeno prirodnim kakao-maslacem i vitaminom E za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju kože. Nanošenjem NIVEA Cocoa mlijeka za tijelo koža postaje svilenkasta na dodir te izgleda zdravo dok je tijelo obavijeno finim mirisom kakaa tijekom cijelog dana.

Osim visoko vrijednog kakao-maslaca, ovo mlijeko za tijelo sadrži i Hydra IQ tehnologiju koja osigurava brzo upijanje. Idealno je za suhu kožu kojoj pruža intenzivnu, dugotrajnu njegu koja traje i traje.


Jeste li znali?
Asteci i Maje vjerovali su da je stablo kakaovca poklon bogova. Smatra se da divlje stablo potječe iz bogatih donjih slojeva netaknutih tropskih kišnih šuma u slivovima Amazone i Orinoca. Prvi put su ga kultivirali Maje na poluotoku Yucatanu u Meksiku i trgovali njime s Astecima koji su živjeli u sušim predjelima gdje kakaovac ne može rasti.

Znanstvena istraživanja su pokazala da sadrži visokovrijedne sastojke koji pozitivno utječu na ljudski organizam.

Kako biste osvojili jedno od 4 mlijeka za tijelo potrebno je točno odgovoriti na pitanje - koja tehnologija mlijeka omogućava brzo upijanje i imati malo sreće.

Svoje odgovore s podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do ponedjeljka 17. studenog kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretne dobitnice su Darija Krolo, Nina Pilić, Nadica Tomić i Tea Salopek.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju