Avonova Anew linija za njegu kože prva je u prodaji u Brazilu i dokazani pionir u industriji njege kože. Prva je marka koja je na masovno tržište dovela Alpha Hydroxy kiseline i nastavila voditi industriju s proizvodima protiv starenja koji sadrže Activinol i Paxillium tehnologije, čisti i stabilni vitamin C, trostruku dozu hijaluronske kiseline - neke od najpopularnijih sastojaka za njegu kože, danas i u mnogim kremama drugih brendova.

Galerija Avon - Anew linija - 1 Avon - Anew linija - 2 Avon - Anew linija - 2 +3 Avon - Anew linija - 3

Uz novi brending #WatchMeNow Avon na tržište donosi još bolju kvalitetu i novi pojednostavljen imidž Anew robne marke: znanost koja stoji iza vaše najbolje kože! Ponovno visoko postavlja ljestvicu lansiranjem revolucionarnog patentiranog sastojka na tržištu njege kože: Protinol™. Nova formula pokazuju rezultate u samo 48 sati, ubrzavajući njegu vaše kože. Prvi Avonov proizvod koji sadrži protinol su Anew's Skin Reset ampule, lansirane u siječnju 2020. Sada je vrijeme za korak dalje i promjenu percepcije Anew marke, nadovezujući se na dugu povijest Avonovih inovacija u znanosti: od sada sve Anew kreme u Avonovoj ponudi sadrže ovaj inovativan sastojak kako bi svaka žena mogla pronaći baš tu kremu koja omogućava njihovu najbolju kožu.

Protinol je važno znanstveno otkriće Avona koje ubrzava proizvodnju kolagena kao nikad ranije. Razvijena i testirana u suradnji s priznatim znanstvenikom za njegu kože dr. Bayatom s University of Manchester, to je prva patentirana tehnologija u industriji koja jača kožu reaktiviranjem proizvodnje 2 vrste kolagena, tajna bebine kože! Kako?
80% naše kože se sastoji od kolagena tipa I, ali počinje se smanjivati već u 20-ima (oko 1% godišnje). Rodimo se i s kolagenom tipa III, ali on se već intenzivo smanji u ranom djetinjstvu. Protinol u Anew kremi omogućava povećanje kolagena III i zadržava omjer kolagen III / kolagen I bliže mlađoj koži.

Avon Anew kreme u linijama za njegu kože koje od sada uvijek možete pronaći u Avonovoj ponudi, omogućavaju vam biti najbolja verzija sebe, bez ikakvih dobnih ograničenja. Znanost iza vaše najbolje kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju