Iako je ovaj dan najpopularniji u zemljama SAD-a, Noć vještica polako je postala večer zabave i maskiranja diljem svijeta. Želite li i vi uživati u večeri pod maskama, donosimo 3 jednostavne ideje za zavodljive i zanimljive Holloween kostime, za koje vam ne treba puno truda


 1. Vještica
Jedan od najpopularnijih kostima za koji će vam poslužiti brojni jesenski i zimski komadi. Kombinaciju crne majice i hlača začinite velikim šeširom, rukavicama i visokim čizmama, a za mračne detalje potražite zanimljiv nakit sa simbolima paukove mreže, insekata ili mrtvačke glave.

Ne zaboravite i na crni smokey eyes make-up uz koji će se savršeno uklopiti i žarko crveni ili ružičasti ruž, a u ruke možete uzeti i metlu.

2. Vražica
Simpatičan i opasan lik koji ne može proći neprimijećeno, a za koji vam je potreban tek pokoji detalj. Rajf s rogovima je tako idealan detalj za kosu, a oko vrata se ogrnite upečatljivim krznenim šalom boje crvenog vina.

Ovaj večernji Holloween look savršeno će nadopuniti zavodljive štikle, ali i ruž u sličnom tonu.

3. Gusarica
Divlja i opasna gusarica savršen je kostim za Noć vještica. Simbol koji će vas izdvojiti iz mase je maramazavezana oko glave, a želite li pojačati efekt od papira izrežite crni povez za oko te ga pričvrstite gumicom.

Sako ili kaput mornarskog stila, naglašeni remen, okrugle naušnice i glomazne visoke čizme cijelom će kostimudati snažan gusarski efekt.

U galeriji fotografija izdvojili smo komade iz trgovina koji će vam pomoći da složite originalan i trendi kostim za Noć vještica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju