Utakmicom između domaćina Katra i Ekvadora danas počinje 22. svjetsko nogometno prvenstvo. Hrvatska nogometna reprezentacija svoju će prvu utakmicu odigrati u srijedu, 23. studenog s početkom u 11 sati.

Galerija Slaven Bilić Aljoša Asanović Zvonimir Boban +1 Igor Tudor

Vatreni su u Katar stigli kao doprvaci sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. To je najbolji rezultat koji su hrvatski nogometaši ostvarili na nekom ovakvom natjecanju.

Do slavne 2018. godine najbolji rezultat bio je onaj ostvaren na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine. U utakmici za treće mjesto hrvatski nogometaši pobijedili su Nizozemsku i ostvarili povijesni rezultat.

I tada, kao i danas, prvenstvo je bilo prigoda da, osim u nogometu, uživamo u nekim zanimljivim licima na terenu.

Kad se žene nogometaši: Kako se odijevaju gošće na najglamuroznijim hrvatskim vjenčanjima Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije +8 Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije

Više od dva desetljeća kasnije volimo se prisjetiti tih trenutaka, a neki od hrvatskih nogometaša iz te generacije i danas osvajaju šarmom.

U našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo vatrenu petorku koju i danas volimo vidjeti. Provjerite kako su izgledali te 1998. godine, a kako izgledaju danas.

Zvonimir Boban Zvonimir Boban (Foto: Guliver Image/IPA)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju