Trajna depilacija koje je odobrilo milijun korisnika u preko tisuću salona u svijetu: bezbolan UNISEX tretman koji garantira glatku kožu bez dlačica odsad i u Hrvatskoj na adresi u Vlaškoj 58 i u Rijeci na adresi A.Manzoni .

Svoje oduševljenje nisu krile ni glumice Ankica Dobrić,Mia Begović ,Iskra Jirsak modni dizajneri Ivica Skoko,Dvojac Elfs Aleksandar Šekuljica,Ivan Tandarić ,direkrorica marketinga NK Lokomotiva Antea Kodzoman,Ecija Ivušić,Nevenn Ciganović ,viceprvakinja u body buildingu Eva Rusan i prvak Balkana u bodybuildingu Marko Petričević

Unisex trajno uklanjanje dlačica važno je kako za žene tako i za muškarce osobito sportaše ali i sve one kojima je kultura tijela bitna.

NOMAS VELLO centar svim klijentima nudi besplatan probni tretman, da im se sve detaljno objasni, provjerimo njihovo zdravstveno stanje i napravi tretman na manjem dijelu kože uz podršku vrhunskih stručnjaka.

U ponudi centra su i najnovije laserske tehnologije za jegu kože protiv starenja ,izbjeljivanje zubi,uklanjanje celulita sa vidljivim rezultatima od prvog tretmana.

NOMAS VELLO


ZAGREB

Vlaška 58
Kontakt 091 250 0091

RIJEKA
Alessandro Manzoni 4 b
051 677 262

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju