Crveni tonovi u kosi uvijek izgledaju atraktivno i primjetno podižu čitavu frizuru, a veliki je jesenski trend dodavanje crvenkastih nijansi plavoj ili smeđoj bazi.

Galerija Cimet smeđa Kosa boje cimeta Kosa boje cimeta +3 Zendaya

Trendovi u ljepoti u današnje vrijeme nastaju na društvenim mrežama, a jedan od njih munjevito se proširio jer su ga brojne influencerice i poznate osobe objeručke prihvatile. 

Najpopularnija boja kose i ove jeseni jest ona koja podsjeća na mirisni cimet, a posebna je po tome što može izgledati vrlo efektno na svakoj puti i frizuri. Također, bez obzira na to koju podlogu imate, svejedno ćete moći postići neku od nijansi te predivne jesenske boje. 

Ako ste plavuša, dodavanje crvene rezultirat će zlaćanom bojom breskve, a brinete će dobiti cimet smeđu nijansu koja je ove jeseni vrlo popularna i izgleda prekrasno.

Kosa boje cimeta Zendaya (Foto: Profimedia)

Cimet smeđa savršena je za smeđokose žene koje žele isprobati crvene tonove. Također ima smisla da kada vrijeme postane hladnije, boja kosa postane malo toplija.

@styledbykawal Customize and make it your own, I won’t mind✨ #hairtok #cinnamonbrownhaircolor #haircolorist #glam ♬ son original - FYP 🤍🇲🇺

S promjenom godišnjih doba mnogi od nas spremni su na velike promjene. Cimet smeđe nijanse sinonim su za jesen, baš poput najdražeg džempera ili šalice toplog čaja, kaže stručnjak za bojenje kose Jeremy Tardo. Osim toga, toplije boje kose dat će i dodatni sjaj koži, koji nam je itekako potreban u mjesecima kada je manje sunčeve svjetlosti.

Cimet smeđa nijansa možete se postići različitim tehnikama bojenja, a jedna od najpopularnijih je ombré, koja će na suptilan, ali primjetan način smeđoj kosi dati lijepe crvene tonove. Možete se odlučiti i na tek nekoliko pramenova koji će stvoriti divan crvenkasti odsjaj.

Također, dobri koloristi znat će pomiješati pravi omjer bazne smeđe boje s malo brončane i crvene kako bi se dobila idealna nijansa cimet smeđe.

Kada je riječ o boji tena, cimet smeđa savršeno će pristajati svijetloj, srednje tamnoj i tamnoj puti. Jedino treba pripaziti jer može naglasiti ružičasti ton kože, pa ako imate malo roza put, svakako uzmite to u obzir. 

Kosa boje cimeta Hailey Rhode Bieber (Foto: Profimedia)

Bez greške: Četiri boje kose koje pristaju baš svakom tenu Gigi Hadid s bež nijansom kose Selena Gomez s čokoladnom nijansom kose Lauren Conrad s pozlaćenom nijansom kose +1 Jennifer Lopez s mednom nijansom kose

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju