Iako brojimo dane do proljeće, i dalje smo izloženi niskim temperaturama pa prilikom odijevanja prednost dajemo toplim komadima. Ključno mjesto među takvim komadima ima pletivo. Od kardigana preko džempera pa sve do pletenih hlača.

Galerija Zara, 49,90 kn Mango, 169,90 kn Bershka, 119,90 kn +1 Stradivarius, 119,90 kn

Pletene teksture uvukle su se i u ladicu s donjim rubljem. Već neko vrijeme na policama trgovina moguće je, naime, pronaći vunene grudnjake koje žene kombiniraju tako da ih nose ispod, ali i iznad drugih odjevnih komada.

Na valu tog uspjeha sada se pojavio još jedan (ne)očekivani trend - pletene kratke hlače.

Naziv kratke hlače u nekim je slučajevima poprilično upitan s obzirom na to da neki modeli krojem nalikuju donjim gaćama.

Bijele tenisice su obuća koja ne izlazi iz mode Od 149 kuna: 15 modela bijelih tenisica koje će se nositi ovo proljeće

Suknje s gumicom u struku iz trgovina - 2021. - 21 Ne stišću u struku: 20 modela suknji iz novih kolekcija koje će se nositi ovog proljeća

Zaljubljenice u modu sada se pitaju za kakve su točno prigode namijenjeni ovi modeli, gdje ih nositi i - jesu li uopće nosivi?

Ankete

(8580) Biste li nosili pletene kratke hlače?

rezultati povratak glasova360
rezultati

Čak i one koje razumiju privlačnost tog komada smatraju da bi prilikom nošenja u stvarnom životu vrlo brzo mogao "izgledati poput obješenih gaća".

Stradivarius, 119,90 kn Stradivarius, 119,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Naravno, mnoge influencerice već su pokazale kako kombiniraju te modele i izgledaju sjajno, međutim, ako se na stranu stave fotografije za društvene mreže, opet se dovodi u pitanje praktičnost tog komada.

Ako ništa drugo, ovaj komad jedan je od onih koji je potaknuo rasprave, a nakon godinu dana života u tajicama i trenirkama netko će ih možda prepoznati kao dobru priliku za davanje novog oblika slobode nogama.

U nastavku pogledajte kako ove hlače nose dame na Instagramu, u galeriji pogledajte modele koji se nude u trgovinama, a u anketi nam odgovorite na pitanje jesu li ove hlačice nešto što biste i sami nosili.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju