Zagreb je nedavno postao bogatiji za jedinstvenu mirisnu oazu 'Notes of Zagreb', otvorenu u samom centru Zagreba, u Skalinskoj 2. U ponudi branda mogu se pronaći difuzeri sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore. Mirisi 'Notes of Zagreb' ujedno su i idealan suvenir jer svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad

Brand Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se očituje u samom prostoru trgovine, kvaliteti mirisa te jedinstvenoj i originalnoj ambalaži svakog od proizvoda.

Brand 'Notes of Zagreb' nudi difuzere sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu i parfemi za pse

'Nit vodilja prilikom otvorenja trgovine bila nam je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest. The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života), samo su neki od naziva mirisa koje možete pronaći u našoj trgovini', izjavila je Alma Pavetić, jedna od osnivača branda Notes of Zagreb.

Mirisi 'Notes of Zagreb' namijenjeni su svima, potrebno je samo pronaći onaj koji će vas zaintrigirati i odgovarati vašoj osobnosti, odnosno prostoru kojem je namijenjen. Volite li citusne i voćne note ili ste više ljubitelj cvjetnih mirisa ili pak više preferirate začine i drvenaste note, široka ponuda branda Notes of Zagreb zadovoljit će i najzahtjevnije kupce.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim poklonom ili unikatnim suvenirom koji će vas ili vaše voljene asocirati na grad Zagreb, s proizvodom branda Notes of Zagreb zasigurno nećete pogriješiti.

Cijene su prilagođene svačijem budžetu te se kreću od 85 kuna, koliko dođe sprej za prostor od 100 ml pa sve do 360 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za svijeću od 700 grama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju