Nakon uspješne jesenske kolekcije na police je stigla nova Borovo "The Big Blue" kolekcija za sezonu proljeće/ljeto. Kolekcija je izrađena od prirodne ovčje i goveđe kože, a gumeni đon i anatomski uložak dodatno jamče udobnost koju smo navikli osjetiti u Borovo obući

Novu Borovo kolekciju "The Big Blue" čini šest predivnih modela koji dolaze u četiri čarobne boje - žutoj, crvenoj, modroplavoj i bež, a notu luksuznog sjaja daju dva modela u srebrnoj i zlatnoj boji.

'The Big Blue kolekcija je izrađena od prirodne ovčje i goveđe kože, a gumeni đon i anatomski uložak dodatno jamče udobnost koju smo navikli osjetiti u Borovo obući'

Dva različita modela i široka paleta boja savršeno nadopunjuju razne odjevne kombinacije ove sezone, a čiji dizajn potpisuje Andrea Roškar. Klasični model na vezanje izbor je mnogih, dok moderan model s elastičnom trakom koketira sa sportskom elegancijom.

"The Big Blue" kolekcija namijenjena je svim ženama koje vole udobnost i biraju opušteni stil. Svaki par obuće izrađen je ručno što ga čini unikatnim primjerkom, a za čiju su izradu korišteni prirodni materijali.

The Big Blue kolekcija dostupna je u Borovo prodavaonicama po cijeni 399 kuna.

Pogledajte i 10 divnih modela Startasica za djecu i odrasle iz ljetne kolecije Borova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju