Čitateljice portala Zadovoljna.hr najnovije vijesti iz svijeta mode, ljepote, zdravlja, interijera, kulture i zabave odsad mogu pratiti putem nove mobilne aplikacije DNEVNIK.hr-a. Radi se o aplikaciji koja donosi značajna unapređenja, novitete i potpuno je prilagođena vama, čitateljicama.

Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje pa lako možete pristupiti sadržaju koji vas zanima. S naslovnice DNEVNIK.hr-a jednostavno možete prijeći na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala među kojima je i zadovoljna.hr.

Dolaskom na Zadovoljnu dočekat će vas dobro poznati sadržaj koji uključuje modne galerije, savjete o zdravlju, obitelji, ljubavi, uređenju...

Osim lifestyle portala Zadovoljna.hr, tu su i gol.hr, showbuzz.hr, punkufer.hr, Zimo, folder.hr i TV sadržaji. Željeni portal samo trebate odabrati u meniju aplikacije ili povlačenjem stranica lijevo-desno.

Aplikacija čitateljima nudi i niz mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju. Osim odabira crne ili bijele boje sučelja te veličine fonta, možete odabrati na koje teme želite biti pretplaćeni, tj. za koje žele dobivati obavijesti, a putem opcije ''Imaš priču?'' i sami možete poslati vijesti ili priču redakciji portala.

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju