Prvi smo Vas razveselili obveznim osiguranjem od automobilske odgovornosti za osobni automobil oblikovanim po mjeri i želji vozača - po cijeni stvorenoj za Vas. Sada smo Vam pripremili novu dobitnu kombinaciju!

Nesreće nažalost ne možemo spriječiti, ali pomažemo liječiti. Samo uz Generali osiguranje od automobilske odgovornosti za osobni automobil, za fizičke osobe, ugovorite i dopunsko zdravstveno osiguranje u trajanju jedne godine po jedinstvenim uvjetima.

Čuvajte svoje zdravlje i financije uz Generali dopunsko zdravstveno osiguranje:
• 4 mjeseca poklon pokrića, uz osiguranje od autoodgovornosti
• 70 kn mjesečno
• B lista lijekova
• 15% povrat premije ako nema štete
• 5% popusta na jednokratno plaćanje

Što se mora nije teško, jer zakonom je propisano kako su svi vlasnici ili korisnici motornih vozila obvezni ugovoriti osiguranje od automobilske odgovornosti. Neka od sada obveza postane ugodnija, jer ugovaranjem Generali obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobni automobil možete ostvariti atraktivan popust, ovisno o dobi i tipu osiguranika, godinama bez šteta te načinu plaćanja.

Kao sudionik u prometu ugovaranjem obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vlastitim vozilom u zemlji i inozemstvu:
• u slučaju prometne nezgode Generali umjesto vozača plaća štetu nastalu na automobilu treće osobe, ako je do prometne nezgode došlo vlastitom krivnjom;
• pravo na naknadu štete imaju samo suputnici koji se nalaze u vozilu koje je skrivilo prometnu nezgodu i sve osobe koje se nalaze u drugom vozilu koje sudjeluje u prometnoj nezgodi.

Za višestruko sigurniju vožnju uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobno vozilo ugovorite, pojedinačno ili kombinirano, sljedeće pakete dopunskih osiguranja po posebno atraktivnim cijenama:
Paket CARE već za 25 kn uključuje osiguranje od nezgode za vozača i putnike uz osigurane svote po osobi 40.000 kn za slučaj smrti te 80.000 kn za slučaj trajnog invaliditeta i osiguranje automobilske asistencije Mali paket.
Paket PROTEKT već za 75 kn uključuje osiguranje Auto Bonus Protektor na osiguranu svotu 5.000 kn i osiguranje AO Plus.

Osigurani na vrijeme!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju