Catherine Middleton pojavila se na Wimbledonu kao pokroviteljica organizacije koja je domaćin prestižnog turnira i očarala svojim izgledom. U prvom planu ovoga puta našla se nova, skraćena, frizura

Gdje god se pojavi, Catherine Middleton uvijek plijeni pozornost. Takav je slučaj i bio kada se kao pokroviteljica organizacije koja je domaćin Wimbledona pojavila na poznatom teniskom turniru.

No, ovoga puta nije toliko riječ o modnom odabiru, već o frizuri koja je znatno kraća nego inače. Naime, otkako je lijepa vojvotkinja od Cambridge postala javna osoba njezina dužina kose mijenjala se samo nekoliko puta.

Nova i skraćena frizura odlično pristaje lijepoj Catherine Middleton

Tako da je ova valovita frizura dužine do malo ispod ramena stigla kao pravo osvježenje. Moramo priznati da joj stvarno odlično pristaje i da je ovakva neočekivana promjena itekako dobro došla.

Iako se u prvom planu našla nova frizura, ne možemo zanemariti modni odabir Catherine Middleton za ovu priliku. Nosila je haljinu na točkice do koljena te s tri-četvrt duljinom rukava. Cijena haljine iznosi oko 14 tisuća kuna, a nosi potpis poznate modne kuće Dolce&Gabbana.

Kombinacija je upotpunila s bijelom torbom brenda Victoria Beckham, te s jednostavnim crnim sandalama koje su vrlo popularne ove godine. Catherine je ovim odabirom pronašla zlatnu sredinu između ležernog i elegantnog odijevanja koja je idealna upravo za ovakvu priliku.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju