Jesen je vrijeme za uzeti dubok udisaj i staviti stvari na svoje mjesto. Nužno je pripremiti kožu za oštru zimu kako bi što dulje ostala lijepa, hidratizirana i zdrava. Regeneracija je ključna u pripremi kože stoga usmjerite svoje planove u njezi kože i iskoristite jedan od preko 40 tretmana za njegu kože lica koji su dostupni u Poliklinici Bagatin, tretmana koji će vam pomoći u vraćanju vašeg prekrasnog i zdravog tena te koji će pomladiti, osvježiti i regenerirati vašu kožu lica nakon ljeta

Sezona regeneracije i pomlađivanje kože lica
Vrijeme nakon ljeta apsolutno je najbolje vrijeme za podvrgavanje ozbiljnom tretmanu jer najbolji tretmani za njegu kože, koji se odnose na regeneraciju i pomlađivanje, zahtijevaju da se klonite sunca. Vaša koža lica se mijenja tijekom različitih godišnjih doba i stoga je potrebno navike i rutinu prilagoditi svakom od njih.

Ukratko, ovo je sezona pomlađivanja kože i najbolje vrijeme u godini za poduzimanje nečega u vezi starenja vaše kože. Traje od kraja ljeta pa sve do proljeća što znači da je sada vrijeme za planiranje i donošenje odluka o tome što želite postići na vašoj koži lica.

Nova kampanja za tretmane lica
Da je briga o koži lica nešto što bi svakoj ženi trebala biti svakodnevica, pokazale su nam ambasadorice Poliklinike Bagatin - Ana Begić Tahiri, Daniela Trbović, Ecija Ojdanić i Indira Levak, koje su idealan primjer žena koje vode brigu o svom licu usprkos ubrzanom i stresnom ritmu života.

Kampanja koja nosi naziv 'Ljepota lica je u detaljima' i kojom se predstavlja široka paleta s više od 40 tretmana lica, nastala je u suradnji s renomiranom fotografkinjom Mare Milin, vizažisticom Žanom Kožul, a za frizure se pobrinuo Domagoj Vidaković. Kako bi dojam bio još bolji, ambasadorice Poliklinike Bagatin odjenule su i zablistale u prekrasnim haljinama Aleksandre Dojčinović.

Idealni tretmani za ambasadorice Poliklinike Bagatin
Kako svaka žena ima svoju priču, tako i njena koža ima svoju te joj je potrebna posebna i individualna njega. Tim specijalista Poliklinike Bagatin odabrao je idealne tretmane za kožu lica Ane, Daniele, Ecije i Indire, i time ostvario svoj cilj, a to je prekrasna, zdrava i pomlađena koža.

Za Anu su odabrali Med Visage tretman koji uklanja bore, zateže opuštenu kožu te vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. Ovaj jedinstveni tretman kombinacija je radiofrekvencije i ultrazvuka, dva najmoćnija alata u borbi protiv znakova starenja. Danieli idealno odgovara REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazija koja njenu kožu čini čistom, svježom i zdravom. Ova vrsta kristalne mikrodermoabrazije poznata je po svojim efektima uklanjanja rožnatog sloja površinskog sloja kože, reduciranja hiperpigmentacija i temeljitog čišćenja lica.

Za Eciju su odabrali Dermapen terapiju mikroiglicama koja služi za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje, ublažava sitne bore i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože,a za Indiru lasersko pomlađivanje koje vidljivo smanjuje hiperpigmentacije, širinu pora i učinke starenja na njenom licu.

Široka paleta tretmana za kožu lica

U Poliklinici Bagatin nudi se paleta s više od 40 tretmana za lice te jedinstvena priča u kojoj sudjeluju estetski kirurzi, dermatolozi i kozmetolozi. Svako lice je različito i ima različite potrebe, a izbor i plan tretmana se može kombinirati i u potpunosti prilagoditi klijentu.

Najčešći razlog podvrgavanja tretmanima za lice su znakovi starenja poput pojave bora, gubitka elastičnosti i volumena lica. Anti Age tretmani poput Juvéderm dermalnih filera, Botox terapije za bore ili Silhouette Soft konaca za lifting lica uspješno umanjuju znakove starenja u samo jednom dolasku, dok je za tretmane REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazije, mezoterapije, kemijskog pilinga ili laserskog pomlađivanja potrebno i do nekoliko dolazaka, no rezultati neće izostati.Također u ponudi se nude i kirurške metode pomlađivanja poput Face Liftinga i korekcije očnih kapaka, a koji vas mogu pomladiti i od 5 do 10 godina.

VISIA - zlatni standard sustava analize kože lica od sada i u Poliklinici Bagatin
Važno je poznavati kožu jer se samo na taj način može propisati ispravan plan njenog tretiranja kako biste postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja. Iz tog razloga, ovu jesen, Poliklinika Bagatin odlučila je nadopuniti svoju paletu usluga s najnovijom i najmodernijom tehnologijom sustava analize kože lica - VISIA.

Ovaj izuzetni alat pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom osoba iz baze podataka koja u sebi sadrži tisuće i tisuće profila, a iscrpne informacije pomažu specijalistima Poliklinike da vam predlože optimalne tretmane i načine za njegu kože koji su ispravni za vas. Klijentima se uz VISIA profesionalnu analizu kože lica pruža neiscrpan izvor informacija vezano za pomlađivanje kože lica. Većina nas nije sigurna u svoj tip i vrstu kože lica te nismo svjesni prave problematike zbog koje naša koža lica izgleda starije nego što zaista je.Od sada možete zaboraviti na gubljenje vremena i živaca u prodavaonicama specijaliziranim za njegu kože lica jer ćete nakon VISIA profesionalne analize kože lica znati sve detalje svoje kože. A nakon toga ćete sa sigurnošću moći uživati u tretmanu i njezi prilagođenoj samo vama. Jedino Poliklinika Bagatin može vam pružiti takvo iskustvo, uz najmoderniju tehnologiju i specijalizirano medicinsko osoblje.

U Poliklinici Bagatin jako je bitan individualan pristup svakom klijentu što znači da svaki tretman lica započinje VISIA profesionalnom analizom kože lica, nastavlja se odabirom odgovarajućeg tretmana iz palete s više od 40 tretmana lica te preporukom kućne njege. Profesionalna analiza kože lica doktorima i specijalistima u Poliklinici Bagatin predstavlja temelj uspješnog savjeta i brige o klijentima.

Poliklinika Bagatin - briga o klijentu na prvom mjestu

Poliklinika Bagatin jedna je od vodećih i najkvalitetnijih medicinskih ustanova za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju i dermatologiju u Republici Hrvatskoj. U suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima Poliklinike Bagatin, na dvije lokacije, klijentima se pruža iznimno veliki broj estetskih zahvata i tretmana, plastičnih i rekonstruktivnih operacija te dermatoloških pregleda i liječenja.

Novouređeni i ugodni prostori Poliklinike omogućavaju optimalan ambijent za konzultacije, preglede i operacije, a najbolja tehnologija garantira klijentima optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu. Svojim nastupom i pristupačnošću stvorili su komparativnu prednost, odvojili od konkurencije te su prepoznati u regiji kao poliklinika koju bi svaka osoba željela posjetiti.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/estetska.kirurgija ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju