Istraži, otkrivaj i eksperimentiraj u svijetu znanosti je knjiga namijenjena djeci već od sedam godina starosti, ali kojoj će se djeca vraćati čak i kad naprave sve aktivnosti koje su u njoj opisane!

Jeste li se ikad zapitali zašto neki sokovi imaju mjehuriće, zašto se na nebu pojavljuje duga ili kako se raketa lansira u svemir? Postavljanje ovakvih pitanja može biti početak uzbudljivog putovanja. Već sada započnite istraživati svijet znanosti!

Istraži, otkrivaj i eksperimentiraj u svijetu znanosti je knjiga namijenjena djeci već od sedam godina starosti.

Nadahnuti znanstvenicima, nevjerojatnim otkrićima i iznenađujućim izumima – otkrijte fascinantan svijet znanosti. Riješite zagonetke i labirinte, eksperimentirajte i putem se zabavite uz brojne pokuse.

Jednostavnim pokusima, koje svatko može izvesti priborom dostupnim u svakom domu, potiču se prirođene stvaralačke i istraživačke sposobnosti djece, kao i odraslih. Knjiga (Foto: Školska knjiga) Istraži, otkrivaj i eksperimentiraj u svijetu znanosti je knjiga namijenjena djeci već od sedam godina starosti, 99 kn (Foto: Školska knijiga) Foto: Školska knjiga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju