Nakon iznimno uspješne samostalne revije domaći modni dvojac ELFS predstavlja atmosferičnu kampanju za aktualnu kolekciju snimljenu u netaknutoj prirodi Gorskog kotara

Hrvatski modni brend ELFS za kolekciju "Wild Flower" pronašao je inspiraciju u poljskom cvijeću koje predstavlja slobodu i drskost.

Modni dvojac ELFS predstavlja atmosferičnu kampanju za aktualnu kolekciju snimljenu u netaknutoj prirodi Gorskog kotara

Motivi poljskog cvijeća provlače se kao štikovi na majicama ili pak kao print na dugim lepršavim haljinama koji se kombiniraju sa ženstvenim kaputima ukrašenima raskošnim krznom.

Elegantni kaputi dolaze u bezvremenskoj crnoj, klasičnoj boji devine dlake i ove sezone izrazito popularnoj trendovskoj sivoj, a uz njih dizajneri predlažu pleteninu u istom tonu.

Rano jutarnja izmaglica i bajkoviti pejzaž jezera Bajer poslužili su kao idealna kulisa kako bi se dočarala mistična atmosfera hladne jeseni u koju su se sjajno uklopile romantične haljine, luksuzni kaputi i tople zimske parke.

Kreacije modnog dvojca ELFS dostupne su u tgovinama ELFS u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu, Mostaru te na webshopu www.elfs.hr.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju