Dizajnerica Anita Pokrivač ima novu kolekciju haljina.

Dajući prednost prirodnim i recikliranim materijalima, dizajnerica Anita Pokrivač i u najnovijoj kolekciji vidljivo slijedi načela održive mode - od same nabave prirodnih materijala dobivenih na način koji je obazriv prema okolišu, preko dizajna koji vješto balansira između trendovskog i bezvremenskog pa do gotovih haljina pogodnih za recikliranje.

Ženstvenost i lakoća nošenja
iznova su inspirirale Anitu. I iznova su komadi iz ove kolekcije još ženstveniji i još nosiviji.

Iz bala pamuka, viskoze i pamučne čipke s prevladavajućim tonovima plave, žute i roze boje te cvjetnog uzorka, brend Anita Pokrivač Design predstavlja haljine koje podilaze ženama na suptilan način. Krojevi koji koketiraju sa seksepilom usmjeravaju pozornost tamo gdje želimo.

Gola koža ramena, naglašen struk, lijepo oblikovane noge. Svaka će žena u haljinama ovog hrvatskog branda imati priliku istaknuti ono zbog čega se osjeća ženstveno, a ostatak prepustiti mašti promatrača.

Dok ovo čitate, kreativni tim dizajnerice već marljivo radi na novoj kolekciji koju će karakterizirati proširenje asortimana. A proširit će se i Anitina obitelj. Naime, dizajnerica očekuje drugo dijete, a s obzirom na to da je muškog spola, možda u budućnosti svjetlo dana ugleda i odjeća za dečke.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju