Na police Borova stigla je nova kolekcija za proljeće i ljeto koja se sastoji od elegantnih cipela te kultnih Boromina i Startasica u šarenim i trendi uzorcima.

  Galerija Preslatke Startasice s uzorkom flaminga Borovo ženske sandale, 349 kn Borovo tenisice, 399 kn +7 Borovo Startasice, 229 kn

Borovo nas uvijek razveseli nosivim, udobnim i trendi modelima, a upravo su takve balerinke i cipele s otvorenom petom namijenjene poslovnim ženama. Kolekcija je to koja predstavlja modele izrađene od najfinije kože i prirodnih materijala. Tako će dame ovog proljeća ''it'' odjevne komade poput jednobojnih odijela, balonera i zvonolikih traperica moći kombinirati uz jedinstven dizajn novih i kvalitetnih modela.

Ciple koje su nama zapele za oko jednostavne su crvene balerinke s otvorenim unutarnjim dijelom. Osim što su toliko udobne da ćete u njima pobijediti poslovne prepreke, klasične kožne cipele možete kombinirati uz gotovo sve, a zbog crvene boje beskompromisno će biti centar pozornosti.

Borovo ženske balerinke, 379 kn Borovo ženske balerinke, 379 kn Foto: Borovo

Ako pak igrate na sigurno, ne brinite se – u kolekciji se nalazi crna varijanta mokasina sa zaobljenim vrhom, kao i elegantne tenisice sa satenskom mašnom koje će odobriti svaka poslovna kombinacija.

Za one dane kada temperature narastu i užare tlo, tu su i puder roza cipele s otvorenom petom i profinjenim zlatnim detaljem koje će upotpuniti lepršave haljine i šarene suknje.

U kolekciji za proljeće i ljeto nalaze se i neizostavne boromine i startasice s trendi motivima koje će nesumnjivo pristajati uz mnoštvo proljetnih i ljetnih odjevnih kombinacija. Životinjski uzorak i ovog je proljeća jedan od najpoželjnijih printova, pa upravo on krasi modele kultnih tenisica. Osim u leopard izdanju, nove startasice dolaze i sa zmijskim uzorkom i u nešto decentnijoj varijanti s motivom flaminga.

Borovo tenisice, 399 kn Borovo tenisice, 399 kn (Foto: Borovo)

Osim životinjskog printa, u Borovu možete pronaći boromine i na točkice, u klasičnoj crno-bijeloj varijanti i nešto odvažnijoj tirkizno-crvenoj.

Bilo da ste ljubiteljica klasičnih cipela ili kultnih tenisica, nedostaje li vašem ormariću novi par cipela, u novoj kolekciji Borova za proljeće i ljeto sigurno ćete pronaći kvalitetan par za sebe jer sve su one proizvedene ručno u Borovu s puno, puno ljubavi.

Zaljubite li se u njih, iskoristite popust od 20 posto koji traje do 21. travnja u svim prodavaonicama Borova, kao i na www.borovo.hr.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju