Kaftan studio iznova akcentira žensko samopouzdanje, gracioznost, ljepotu i prirodnu eleganciju i predstavlja modele pogodne za razne svečane prilike i posebne trenutke.

Galerija Kaftan - 6 Kaftan - 2 Kaftan - 3 +9 Nova kolekcija Kaftan studija odiše profinjenošću i elegancijom

Nova kolekcija Kaftan studija namijenjen je ženama koje cijene kvalitetu i najfinije umijeće kreacije.

Kolekcija se sastoji od 30 outfita, jasnih linija, bogatih tekstura, nijansiranih u pastelnim, zlatnim, crvenim i bijelim tonovima s predimenzioniranim floralnim motivima.

Galerija Kaftan - 6 Kaftan - 2 Kaftan - 3 +9 Nova kolekcija Kaftan studija odiše profinjenošću i elegancijom

Materijali su namjenski dizajnirani od strane kreativnog dvojca, a modeli zatim pažljivo finalizirani sada već dobro poznatim dizajnerskim potpisom Kaftan studija.

Kaftan studio jedan je od najuspješnijih dizajnerskih ateljea u regiji čije kreacije nose mnoge svjetske zvijezde koje su njihov dizajn prezentirale na skoro svim prestižnim eventima u svijetu od dodjele Oscara, Golden Globea, Berlinalea do Cannesa.

Kaftan - 2 Nova kolekcija Kaftan studija odiše profinjenošću i elegancijom (Foto: Edvin Kalić)

Također ovaj bosanskohercegovački dizajn studio ostvaruje izuzetne suradnje s modnim stilistima na globalnoj modnoj sceni, koje rezultiraju vrhunskim editorijalima objavljivanim u najprestižnijm modnim magazinima i umjetničkim publikacijama u svijetu.

U dizajnerskoj filozofiji Kaftan studija od samih početaka je iskreno nastojanje da svakoj ženi za koju dizajniraju pruže vrhunsko dizajn iskustvo i custom-made kreacije koje će ih u svim prilikama činiti gracioznim i elegantnim.

Kaftan - 7 Nova kolekcija Kaftan studija odiše profinjenošću i elegancijom (Foto: Edvin Kalić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju