Shuz. kao omiljeni brend tenisica za vjenčanja ponovno ima kolekciju koja pruža potpuno drugačiji izbor onoga što možete obuti za vjenčanje ili bilo koju drugu svečanu prigodu

Galerija Shuz tenisice (Foto: Shuz) Shuz tenisice (Foto: Shuz) Shuz tenisice (Foto: Shuz) +4 Shuz tenisice (Foto: Shuz) Mnoge su djevojčice u djetinjstvu zamišljale svoje vjenčanje iz bajke igrajući se maminom šminkom, bisernim ogrlicama, haljinama i, naravno, cipelicama.

Kako su taj jedan maštoviti dječji dan igre u maminu ormaru zamislile dizajnerice Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić iz brenda Shuz., pogledajte u videu koji najavljuje novu kolekciju tenisica za vjenčanja Shuz.

Već godinama stvaramo unikatne tenisice koje su prava mala uspomena sa vjenčanja. Svaki model 'šuzica' je personaliziran i prilagođen osobi za koju je rađen, a osim dizajna jedinstvenim ga čine i natpisi (poput imena mladenaca, Just Married, Forever Together i sl.), kao i simbol ili datum koji bira njihova buduća vlasnica.

Najveća nam je nagrada kada dobijemo poruku zadovoljnih korisnica koje najčešće hvale našu posvećenost i vještinu izrade tenisica, kaže Maja.

U kolekciji prevladavaju nježni tonovi, a od materijala su čipka, saten i til i dalje na samom vrhu popularnosti materijala za svečane tenisice.

Shuz. ponovno ima kolekciju tenisica koja pruža potpuno drugačiji izbor onoga što se može obuti za vjenčanje ili bilo koju drugu svečanu prigodu.

U kolekciji prevladavaju nježni tonovi, a od materijala su čipka, saten i til i dalje na samom vrhu popularnosti materijala za svečane tenisice, kaže Ljudmila.

Režiju videa potpisuje zagrebački redatelj s višegodišnjim iskustvom Vanja Vascarac, a iza samog kreativnog koncepta i realizacije istog stoje same dizajnerice.

Kolekciju možete pogledati, kao i doći na probu i dogovor u studio Shuz. (Cesarčeva 5, Europski trg), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice facebook.com/shuzdesign. Shuz tenisice (Foto: Shuz) U kolekciji prevladavaju nježni tonovi. (Foto: Shuz) Foto: Shuz

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju