Posvećenost detaljima i bojama Anamarija Brkić pretočila je u svoju novu kolekciju sunčanih naočala za nadolazeće sezone. Brend A’marie dobro je poznat po svojim modnim dodacima, osobito naočalama koje su uvijek oplemenjene posebnim detaljima i inovativnim dizajnom

Za novu kolekciju sunčanih naočala domaći brend A'marie izabrao je nijanse sada već prepoznatljive za brend – boja karamele, topla siva te pastelni tonovi, dobivaju novu dimenziju u dvobojnim kombinacijama, te posebno rezanom lećom koja nije vidljiva na prvi pogled, ali je svojom pojavom zanimljiva i neobična.

Posvećenost detaljima i bojama Anamarija Brkić pretočila je u svoju novu kolekciju sunčanih naočala za nadolazeće sezone

Ravno rezana leća originalno je smještena u atraktivne okrugle okvire te privlači pažnju. Svaki od ovih modela lako će se uskladiti uz tople oversized kapute, velike ovratnike i druge zimske dodatke. Od leća u toplim bojama do atraktivnih zrcalnih koje se stapaju s kristalnim okvirima i pastelnim krilima, upotpunite svaki svoj zimski stajling.

Možete birati između sljedećih kombinacija boja: mint i sive, jarko plave i bijele, ružičaste i sive te jednobojnih modela – u boji karamele ili s klasičnim "turtle" uzorkom.

A’marie limited kolekcija dostupna je na webshopu brenda i u dućanu, u Gundulićevoj 19, Zagreb, po cijeni od 1500 kuna. Radi se o limitiranoj kolekciji koju dizajnerica lansira povodom proslave 15. rođendana svog brenda koji obilježava u prosincu, a količine su ograničene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju