Novi Violeta omekšivači nisu samo obična formula, već kombinacija dragocjenih sastojaka koji se spajaju u tajanstvene koncentracije i uvijek nas iznova vraćaju i najljepši svijet sjećanja.

 Osim što su proizvedeni u suradnji s vodećim stručnjacima za njegu rublja, na Violeta omekšivačima radili su i stručnjaci za luksuzne parfeme prestižnih francuskih kuća Mane i Givaudan. To su omekšivači koji sadrže mikrokapsule, unutar kojih je zarobljen parfem koji svakim novim dodirom, pokretom ili zagrljajem ispušta jedinstvene mirisne note.

Tako nova Violeta kolekcija sofisticiranih parfema za tkanine ujedinjuje pet različitih karaktera koji naglašavaju privlačnost i neodoljivu senzualnost mirisnih esencija.

PR PR

Prvi među njima je Original, a oduševit će vas ukoliko volite izražene cvjetne i drvenaste tonove. Miris je baziran na zrelim listovima pačulije uz cvjetnu notu ljubičice, ruže, jasmina s voćnim notama jabuke, citrusa i slatke kruške. Ako pak volite mediteranski miris, za vas je Violeta Lagoon, omekšivač s mirisnim uljem aromatičnog peperminta te listova mandarine i limete.

Osim što mirišu poput parfema, još je bolje to što i traju poput njega. Nakon pranja, vaš omiljeni miris ostat će postojan do 16 tjedana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju