Odgovor na pitanje "Vjerujete li u vile" zasigurno će biti "Da, svakako" nakon samo jednog pogleda na novu istoimenu kolekciju vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad. Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost

Galerija Nova kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad - 4 Nova kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad - 1 Nova kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad - 6 +4 Nova kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad Nova kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost svake žene, a kako se njime podižu i ispravljaju ramena, mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem.

Trenutno najtraženiji model dizajnerice Sandre Haddad je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća. Novitet koji donosi kolekcija su i vjenčići za kosu

Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile, a osim tradicionalne bijele boje tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera.

Trenutno najtraženiji Sandrin model je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koje su ručno ušivene na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer u salonu Sandre Haddad, na adresi Zagrebačka cesta 128 u Zagrebu, znaju da je i sam odabir vjenčanice uspomena u nastajanju.
Nova kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad - 3 Nova kolekcija vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad Foto: Sanja Lydia Kulušić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju