Dizajnerica Anita pokrivač ima novu modnu kolekciju koju je nazvala „Summer of love“. Njezine prekrasne haljine slave ljeto i ljubav prema samoj sebi, a idealne su za vrele ljetne večeri, izlaske ili svakodnevne aktivnosti.

Galerija Nova kolekcija Anite Pokrivač - 1 Nova kolekcija Anite Pokrivač - 2 Nova kolekcija Anite Pokrivač - 3 +7 Nova ljetna kolekcija Anite Pokrivač

Novu modnu kolekciju inspiriranu ljetom karakteriziraju već prepoznatljivi printevi i cvjetni motivi te elegantne i romantične haljine koje usvajaju materijalom, udobnošću i živahnim, ljetnim bojama.

Lagane, lepršave, upečatljive, a istovremeno toliko nosive i laskave svakog građi. Sve to su haljine, koje najavljuju ljeto 2022. i istovremeno slave ljubav prema samoj sebi.

Nova kolekcija Anite Pokrivač - 3 Nova ljetna kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Mislav Žabarović)

Nova ljetna kolekcija dolazi u svijetlim bojama, a najviše se ističu plava, bijela i crvena. Osim što naglašavaju preplanulu ljetnu put, nove haljine Anite Pokrivač, naglasit će i ženstvenu figuru, a dobro će pristajati svakom obliku tijela.

Nova kolekcija Anite Pokrivač - 2 Nova ljetna kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Mislav Žabarović)

U kolekciji možete pronaći midi i maksi krojeve, volane, haljine bez rukava i na jedno rame te one s elegantnim prorezom koji će u prvi plan staviti vitke noge.

Kolekcija sadrži i dva modela koja će laskati osunčanoj puti. Nakon plaže, sunca i mora, haljine sa zlatnim print detaljima biti će pun pogodak da probudite romantičarku u sebi.

Nova kolekcija Anite Pokrivač - 4 Nova ljetna kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Mislav Žabarović)

Iznimna lakoća nošenja, a u isto vrijeme ženstvenost i elegancija te prirodni materijali, prepoznatljiva su nit vodilja brenda koji nas je ponovno oduševio.

Anita Pokrivač Design hrvatski je brend odjeće pokrenut 2012. godine u Zagrebu. Brend je namijenjen samosvjesnoj ženi koja voli život i ne boji se nošenja boja. Svi su komadi napravljeni od visokokvalitetnih materijala u Hrvatskoj.

Zavirite u galeriju i pogledajte kakve je haljine ovog ljeta pripremila Anita Pokrivač.

Nova kolekcija Anite Pokrivač - 9 Nova ljetna kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Mislav Žabarović)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju