Svoja vrata otvorio je centar za evente Riverside Garden na zagrebačkim golf-terenima koji svojim sadržajima podiže ljestvicu ponude u Zagrebu. Svega nekoliko minuta vožnje od centra Zagreba, na mirnom i zelenom mjestu od sada možemo uživati u širokom spektru događanja; od vjenčanja, obiteljskih druženja i proslava do poslovnih evenata, sastanaka, prezentacija i konferencija.

Vanjska terasa pruža mogućnost organizacije domjenaka do čak 500 gostiju u koktel-varijanti, gdje će svi uživati našoj hortikulturi, polju lavande, mnoštvu zimzelenog grmlja, aleji javora, bambusa i mnoštvu raznolikog cvijeća koje smo pomno birali kako bismo oplemenili prirodno zeleno okruženje, i sve to nadomak centra Zagreba, ističu vlasnici Goran i Andreja Turkić te dodaju:

Sjenica smještena u centralnom zelenom pojasu idealna je za obred vjenčanja ili za stvaranje fotoalbuma kao uspomenu na nezaboravne trenutke vašeg događanja.

Velika središnja dvorana u sjedećem postavu može ugostiti do 300 uzvanika, a za koktel-varijantu spremna je i za 600 uzvanika. Dodatnu čaroliju stvara staklena stijena koja dijeli dvoranu od terase, a njezinim otvaranjem stvara se jedan od najljepših i najvećih prostora za evente u Zagrebu i široj okolici.

Osim velike dvorane, u sklopu objekta smjestio se i "Green Room", divna mala dvorana idealna za obiteljska druženja, rođendanske proslave i poslovne sastanke s 40 sjedećih mjesta. Kako ništa nije prepušteno slučaju, tako su mislili i na najmlađe te im omogućili igranje usred zelene oaze u velikom parku koji je opremljen dječjim igralištem s kućicom, toboganima, ljuljačkama i sl.

Dvorane su i tehnički opremljene te je centar spreman i za organizaciju korporativnih evenata, konferencija i prezentacija. Na katu se također nalazi i moderno opremljen apartman za dnevne potrebe mladenaca i svih onih koji unajme Riverside Garden u cilju da im njihova važna događanja prođu što kvalitetnije i ugodnije. Veći dio dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.

Za gastronomsku ponudu zadužena je Tena Majetić sa svojim Catering timom Majetić, koji u state of the art kuhinji pripremaju tradicionalna, ali i moderna te izazovna jela. Osim gastronomske ponude preuzima i cjelokupnu organizaciju svih vrsta događanja jer, kako ponosno kaže Tena, u njezinu se timu osim izvrsnog kuharskog i uslužnog osoblja nalaze i event menadžeri koji će sve vaše želje pretvoriti u nezaboravan vrhunski događaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju