U stresnoj svakodnevici svaki je naš trenutak dragocjen i želimo si dnevnu beauty rutinu pojednostaviti što je više moguće, a da ona i dalje ne gubi na učinkovitosti. Sve je više tretmana koje možemo odrađivati kod kuće, bez odlaska u kozmetičke salone, što nam uvelike olakšava organizaciju vremena, ali i kućnog budžeta.

Odstranjivanje dlačica s tijela mora biti efikasno i bezbolno, kako nam one više ne bi predstavljale "problem u zadnji tren". Nova Philips Lumea Serije 9000 IPL s tehnologijom SenseIQ i s čak 450.000 bljeskova prilagođava se vašoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija, a vi ćete uživati u glatkoj koži bez dlačica do čak 6 mjeseci.

PR PR (Foto: PR)

IPL broj jedan brend u Europi

Pri odabiru svakog beauty proizvoda moramo se voditi time da on odgovara našem tipu kože, kako bi njega bila pravilna, a naša koža ili kosa bila što prirodnija i zdravija. Jednako je i s drugim svakodnevnim beauty ritualima, kao što je uklanjanje dlačica. Bezbolno uklanjanje dlačica postalo je mnogo pristupačnije i unijelo je revoluciju u svakodnevnu njegu. Zahvaljujući tehnologiji SenseIQ, nova Philips Lumea Serije 9000 prepoznaje vaš tip kože i preporučuje vam idealan intenzitet tretmana prilagođen samo vama. Upravo zahvaljujući toj tehnologiji, možete bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli. „Prošlo je gotovo deset godina od kada je Lumea unijela revoluciju u bezbolno uklanjanje dlačica. Ono od tada više nije rezervirano samo za kozmetičke salone, već je IPL tehnologija postala dostupna za svakodnevnu upotrebu, a naši stručnjaci iz dana u dan rade na unaprijeđenju tehnologije. Nova Philips Lumea Serije 9000, s novom tehnologijom SenseIQ prilagođava se svakom tipu kože, tako da uklanjanje dlačica postaje još jednostavnije i učinkovitije. To je personalizirana njega koju zaslužuje svaka žena, “ izjavila je Nina Keš, marketing manager za Beauty kategoriju za Adriatic regiju.


Tehnologija koja odgovara vašem tipu kože

Novi SmartSkin senzor procjenjuje koji je od pet ponuđenih tretmana idealan za vašu kožu. Nakon tog prvog koraka, samo prislonite Philips Lumea Serije 9000 na kožu i pustite da svjetlosni impulsi odrade svoje. Oni se zaustavljaju točno tamo gdje třeba, u korijenu, gdje uspavljuju rast dlačica što je u konačnici rezultat glatkih nogu bez crvenila i iritacija. Prvih 4 do 5 tretmana moraju se napraviti svaka 2 tjedna, a studije su pokazale da su dlačice reducirane do 92 % već nakon 3 tretmana. Sljedećih 8 tretmana rade se u razmaku od 4 do 8 tjedana i nakon 12 tretmana, možete očekivati glatku kožu do čak 6 mjeseci.

PR PR (Foto: PR)


Razvijena u suradnji s dermatolozima

Philips Lumea Serije 9000 razvijena je u suradnji s dermatolozima, a potpuno je sigurna i jednostavna za korištenje, te je stoga postala neizostavni dodatak u svakoj ženskoj kupaonici. Specijalni dodaci dizajnirani su za svaki dio tijela: za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu. Upravo zahvaljujući takvoj prilagodbi, dlačice možete odstraniti vrlo brzo. Obje potkoljenice za 8,5 minuta, pazuhe za 1,5 minutu i bikini zonu za 2 minute. Možete ju koristiti sa i bez kabla, tako da je praktična i za putovanja. Upravo zbog svih ovih razloga 3,5 milijuna žena u svijetu koristi Philips Lumeu, a uz korištenje aplikacije Philips Lumea IPL, možete se svakodnevno detaljno informirati o tretmanima i tehnologiji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju