Nakon sezone blagdanskih okupljanja i partija koža je dehidrirana, a da bismo ju ponovno nahranili i osvježili trebamo posegnuti za podlogom koja će nam to i omogućiti

Ovih dana, koža je više nego ikad izložena štetnim utjecajima, a umorna i bezizražajna koža žudi za vitaminima i energijom. Stoga je Bourjois angažirao stručnjake da ožive formulu Heathy Mix pudera. Nova verzija i dalje sadrži temeljne osobine Heathy Mix pudera, ali ima poboljšanu formulu koja briše masne tragove i donosi blistav ten.

Svojom svježom i kremastom teksturom, Healthy Mix oduvijek donosi blistav ten prirodnog sjaja. Nova formula bez masnih mrlja sadrži kombinaciju vitamina C, E i B5 te pridonosi zdravom i blistavom izgledu. Zahvaljujući iluminizirajućem efektu ten izgleda svježe i odmorno.

Novi Healthy Mix osigurava prirodan izgled i ujednačen ten uz 16-satnu postojanost. Koža je njegovana, a tamne mrlje i crvenilo prekriveni. Istinski svježa, kremasta, lagana tekstura ostavlja dobar osjećaj, stapa se s kožom, omogućava joj da diše te ju ostavlja glatkom i mekom.

Uz puder stigla je i nova verzija Healthy Mix korektora namijenjena području oko očiju koje je najosjetljivije i na kojem su najvidljiviji znakovi umora. Formula lagane teksture osigurava prirodan finiš.

Redizajnirano pakiranje sa crvenim poklopcem sadrži formulu sa svježim, voćnim mirisom i sastojcima koji oživljavaju područje oko očiju. Sferične čestice zaglađuju kožu, dok reflektirajući pigmenti pružaju blistavost.

Preporučena cijena pudera je 116,90 kn, a korektora je 75,90 kn.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju