Svjetski poznati make-up brend MAC obožava surađivati sa slavnim osoba, poput Ariane Grande i Mariah Carey, tako da najnovija suradnja ne čudi. Na oduševljenje svih fanova MAC se ovoga puta odlučio na lansiranje čak tri kolekcije s potpisima velikana make-up industrije

Make-up Art Cosmetics kolekcija dolazi u trenutku dok srce i duša MAC kozmetike
oživljavaju u čak 34 backstage-a na Tjednima mode diljem svijeta. Sada se MAC udružuje s tri obožavana make-up maestra – Diane Kendal, James Kaliardosom i Kabukijem te vam donosi tri kolekcije koje nose njihove jedinstvene potpise.

1. Diane Kendal

Diane Kendal desetljećima je jedno od najcjenjenijih imena u make-up industriji, a danas drži poziciju konzultantice i vizažistice za Marc Jacobs Beauty.

2. James Kaliardos

James Kaliardos također je vrlo cijenjeni make-up artist koji često surađuje s poznatim brendovima, poput Louis Vuittona, i časopisima. Kao i kod Kendal, rad Kaliardosa našao se nekoliko puta na naslovnici prestižnog časopisa Vogue.

3. Kabuki Magic

Kabuki je vizažist poznat po vrlo istančanom stilu, a slavne osobe koje je on imao priliku šminkati uključuju Gigi Hadid i Selenu Gomez. Poput njegovih kolega, Kabuki također često surađuje s modnim brendovima i časopisima.

Sve tri prekrasne kolekcije u veljači možete pronaći u zagrebačkom (Ilica 7) i splitskom (Ilićev prolaz 1) MAC prodajnom mjestu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju