Blagdanskoj čaroliji darivanja najviše se vesele oni najmlađi.

 Na radost mališana i njihovih roditelja, u Lidlovoj će ponudi od četvrtka, 26.11., pa do isteka zaliha, biti novi asortiman popularnih i omiljenih igračaka. Zanimljive i edukativne igračke razveselit će sve mališane i omogućiti im da na zabavan način uče i rastu uz pozitivne utjecaje.

Iz bogate i raznovrsne kolekcije izdvajamo samostojeću ploču za igranje i učenje koja uključuje dodatke za slikanje, pisanje i računanje, igraću konzolu s LCD zaslonom koja sadrži 150 igrica, drvenu kuću za lutke s velikim površinama za igru, trkaću stazu koja uključuje 2 autića i 2 upravljača s kontrolom brzine, parkiralište s 2 autića, tornjem s dizalom i funkcionalnim liftom za vozila te mini helikopter i kvadrikopter s daljinskim upravljačem i integriranim LED osvjetljenjem. U Lidlovu asortimanu igračaka bit će i brojne edukativne igre, knjige, lutke i figure koje unaprjeđuju kreativnost i koncentraciju te potiču motoriku i logičko razmišljanje.

Ovih blagdana, iskoristite vrijeme za zabavu i igru s djecom – poklonite im ono najljepše – ono što će im otvoriti koja god vrata zažele. Ono zbog čega će postati što god im je u srcu. Poklonite im maštu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju