Trepavice imaju nevjerojatnu sposobnost transformacije lica. No kako biste svoj izgled podigli na višu razinu, dobro je pri ruci imati maskaru kojom ćemo postići wow efekt za kojim svi žudimo.

Galerija Hit-maskara koja ekstremno uvija trepavice Ambalaža je vizualno privlačna – metalik srebrna boja s ljubičastim detaljima Hit-maskara koja ekstremno uvija trepavice +5 Trepavice su vidljivo dobile na dužini, bile su nevjerojatno uvinute, voluminoznije i začešljane Uvijek sam tvrdila kako je maskara jedini beauty proizvod koji svakoj ženi treba da bi mogla osvojiti svijet. Svi koji su koristili maskaru u neprestanoj su potrazi za novom, boljom, no uvijek nekako težimo za istim ciljevima.

Pri kupnji maskare uvijek mi je najbitnije da trepavice budu uvijene i guste kako bi oči došle do izražaja jer bez njih izgledam kao čovječja ribica. Zato me i oduševila informacija da se na tržištu pojavila maskara Maybelline Falsies Lash Lift koja nudi sve što mi treba.

Prije isprobavanja hit-maskare koja ekstremno uvija trepavice Prije isprobavanja hit-maskare koja ekstremno uvija trepavice Foto: Tea Marochini

Ambalaža je vizualno privlačna – metalik srebrna boja s ljubičastim detaljima Ambalaža je vizualno privlačna – metalik srebrna boja s ljubičastim detaljima Foto: Tea Marochini

Moje su trepavice duže od prosjeka, što znači da nanošenjem nekoliko slojeva maskare one jednostavno ''padnu'' i ne izgledaju reprezentativno. Valja napomenuti da se radi o tankoj vlasi te bih svakako bila sretnija da maskarom povećam volumen i postignem izgled uvijenih trepavica koji traje cijeli dan, a to je upravo ono što ova maskara i obećava. Predobro da bi bilo istinito, zar ne?

Brzo radite s maskarom kako biste postigli efekt koji želite jer se između nanošenja brzo suši Brzo radite s maskarom kako biste postigli efekt koji želite jer se između nanošenja brzo suši Foto: Tea Marochini

Na prvu me oduševila njezina cijena jer nije prelazila 50 kuna, a bočica je vizualno privlačna – metalik srebrna boja s ljubičastim detaljima.

Također možemo primijetiti neobičan bucmasti oblik četkice koja podsjeća na pješčani sat, a na nju se veže sama formula maskare koja daje neodoljiv volumen trepavicama i drži ih na mjestu.

Formula maskare poprilično je mokra, što je dobar pokazatelj toga da u samu bočicu nije ušao zrak koji bi ju osušio. Četkica je lijepo zahvatila sve trepavice, no jedva sam dočekala staviti novi sloj. S prvim slojem većina trepavica bila je poslušna, no neke od njih stršale su ravno i nisam dobila neki dojam.

No malo je reći da sam nakon drugog sloja bila oduševljena. Trepavice su vidljivo dobile na dužini, bile su nevjerojatno uvinute, voluminoznije i začešljane! Kako bih dodatno pojačala efekt, stavila sam još jedan sloj te je odmah bilo jasno zašto maskara nosi naziv Falsies; moje trepavice zaista su izgledale kao umjetne.

Mali je savjet da brzo radite s maskarom kako biste postigli efekt koji želite jer se između nanošenja brzo suši.

Trepavice su vidljivo dobile na dužini, bile su nevjerojatno uvinute, voluminoznije i začešljane Trepavice su vidljivo dobile na dužini, bile su nevjerojatno uvinute, voluminoznije i začešljane Foto: Tea Marochini

Zanimljivo je da mi se niti jednom prilikom tri nanošenja maskara nije preslikala na gornji dio oka, ali ni tijekom cijelog dana, iako moji kapci imaju tendenciju lučenja sebuma koji ''pomaže'' razmazivanju maskare.

Maskaru sam stavljala u kratkim cik-cak pokretima, počevši od ruba trepavica prema samom vrhu. Uz to sam, polako vrteći četkicu, počešljala i zahvatila svaku vlas te sam na donjim trepavicama četkicu okrenula prema gore kako bih izvukla njezin maksimum sa svih strana.

Bitno je napomenuti da sam jedna od onih osoba koja prilikom naglašavanja trepavica koristi dvije maskare, no sve mi se čini da će jedna bočica ispuniti sva moja očekivanja.

Moram priznati da ni nakon četvrtog sloja maskare grudicama nije bilo ni traga, što pokazuje da sve što su nam u Maybellineu obećali, to su i ispunili.

Maskara se lako skida vlažnim maramicama koje u sebi imaju micelarnu vodu te sam sve uspjela skinuti u nekoliko poteza.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju