Bez obzira na to u kojoj smo životnoj dobi, avanture omiljenog čarobnjaka Harryja Pottera, nikad nam neće dosaditi.

Trendovi dolaze i odlaze, a zgode i nezgode najdraže čarobnjačke ekipe, zanimljive su kao i prvoga dana kad smo pročitali retke briljantne J. K. Rowling, ili pogledali filmove koji su inspirirani njezinom maštom.

Znate li da je prošlo više od dvadeset godina otkako je Kamen mudraca ugledao svjetlo dana?

Od tada su se nastavci samo nizali, a prije nekoliko godina smo se oduševili filmom Čudesne zvijeri i gdje ih naći, još jednim remek-djelom J.K. Rowling, kojega je napisala kako bi pomogla jednoj dobrotvornoj organizaciji.

Svi oni koji su gledali Čudesne zvijeri, upoznali su Newta Scamandera i njegov mistični drveni kovčeg, koji ovih blagdana dolazi u obliku adventskog kalendara.

U moru adventskih kalendara, ovaj se baš posebno istaknuo. Adventski kalendari nam obično skrate vrijeme do Božića jer nas svaki dan obraduju sitnicom koju skrivaju za nas. Taj trenutak kad otvorimo prozorčić, popravi nam cijeli dan i probudi dijete u nama.

Harry Potter adventski kalendar dolazi u obliku drvenog kovčega, ukrašenog izrezbarenim grbom Hogwartsa, a unutrašnjost kovčega se sastoji od malih numeriranih ladica u koje možete staviti sitnicu po želji.

Hogwarts adventski kalendar Hogwarts adventski kalendar iz Primarka svijetli i potpuno je prilagodljiv (Foto: Primark)

Baš zbog toga ovaj kalendar nije namijenjen samo za najmlađe, jer ga možete prilagoditi osobi kojoj ćete ga pokloniti. Unutra možete staviti slatkiše, kozmetiku, inspirativne i motivirajuće poruke, crteže i sve što vam padne na pamet.

Svaka ladica je ukrašena nekim motivom iz omiljenih filmova. Naočale, šešir, sova i leteća lopta, na trenutak će vas provesti kroz poznate avanture omiljenog čarobnjaka.

Hermione, Ron i Harry Saznajte koji ste lik iz "Harryja Pottera" ovisno o svom horoskopskom znaku

Hogwards u Beču: Uskoro počinje izložba koja vodi u čarobni svijet Harryja Pottera Harry Potter izložba u Beču Harry Potter izložba u Beču - 1 Harry Potter izložba u Beču - 2 +15 Harry Potter izložba u Beču - 3

Još jedna posebnost ovog kalendara je trodimenzionalna unutrašnjost kovčega koja prikazuje Hogwarts i svijetli pa će ovaj kalendar u vašem domu stvarati toplu blagdansku atmosferu pomoću led svjetla.

Ovaj zanimljivi kalendar možete pronaći u Primarku, a za njega treba izdvojiti 20 funti, što je oko 175 kuna.

Hogwarts adventski kalendar Hogwarts adventski kalendar dolazi u obliku drvenog kovčega (Foto: Primark)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju