S početkom proljeća volimo se vratiti bojama u modnim kombinacijama, ima tu i ljubičaste, ružičaste, zelenih i žutih nijansi koje je lako kombinirati, pogotovo ako su naš izbor modni dodaci u tim živim proljetnim tonovima. No, ne smijemo zaboraviti ni klasiku, a smeđe cipele definitivno su "klasičarke" koje ne bi trebale biti rezervirane samo za jesen.

Cipele u svim tonovima smeđe navikli smo nositi tijekom hladnijeg doba godine, naročito u jesen, no i proljetni mjeseci mogu biti idealni za nošenje smeđih modela. Bilo da su tamnije ili svjetlije nijanse smeđe, cipele u toj boji uvijek izgledaju elegantno te se lako kombiniraju uz mnoge druge boje. Tražite li neku neutralnu nijansu između crne i bež, topla smeđa može biti pravi izbor.

U trgovinama se mogu pronaći modeli mokasinki, balerinki, klasičnih ravnih cipela ili pak onih s visokom potpeticom, u divnim smeđim nijansama, a na vama je samo da izaberete par za sebe. U izboru vam može pomoći i naših 12 prijedloga nosivih čitavo proljeće.

Slika nije dostupna Od 99 kuna: 12 haljina za proljeće koje izgledaju mrak na damama XS i XL veličine

Slika nije dostupna Sakoi u proljetnim bojama: 15 novih modela već od 75 kuna

Smeđa brušena koža klasik je s kojim ne možete pogriješiti i cipele od tog materijala izgledaju posebno lijepo i elegantno. Garderobi za proljeće sjajan dodatak mogu biti i cipele od glatke smeđe kože, bilo na visoku ili nižu petu. Smeđa je vječna i šteta je zanemariti je s dolaskom proljeća i čuvati je samo za sezonu jesen/zima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju